سی‌ان‌ان: مراسم تشییع گسترده نصرالله با هدف «نمایش قدرت» حزب‌الله برگزار شده‌است

يکشنبه 5 اسفند 1403
18:14
سی‌ان‌ان: مراسم تشییع گسترده نصرالله با هدف «نمایش قدرت» حزب‌الله برگزار شده‌است شبکه خبری «سی‌ان‌ان» در مطلبی با اشاره به برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان «سید حسن نصرالله» و «سیدهاشم صفی الدین» در لبنان، گزارش داد که امروز (یکشنبه) ده‌ها هزار نفر در مراسم تشییع گسترده نصرالله، دبیرکل حزب‌الله که در حمله هوایی رژیم اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید، شرکت کردند.

العالم ـ لبنان

«سی‌ان‌ان» با اشاره به اینکه مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله با حدود پنج ماه تاخیر در حال برگزاری است، نوشت که این رویداد بزرگ با هدف «نمایش قدرت» حزب‌الله برگزار شده است.

این شبکه خبری در بازتاب این مراسم باشکوه گزارش داد: ده‌ها هزار عزادار به بزرگ‌ترین ورزشگاه بیروت، جایی که مراسم آغاز می‌شود، رفتند و خیابان‌های اطراف را پر کردند. یک کاروان بزرگ، خودروی حامل تابوت رهبر مبارز فقید را به سمت آرامگاهی که در جنوب بیروت ساخته شده است، همراهی می‌کند.

«سی‌ان‌ان» همچنین تصاویری از حضور گسترده عزاداران در این مراسم تشییع در حالی‌که عکس شهید سید حسن نصرالله و پرچم حزب‌الله لبنان را در دست دارند، منتشر کرد.

این رسانه آمریکایی افزود که در مراسم امروز، بزرگداشت سیدهاشم صفی الدین نیز برگزار می‌شود که اوایل اکتبر (اواسط مهر) در جریان حمله رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: نقض آتش‌بس در یک جبهه، نقض آتش‌بس در تمام جبهه‌هاست


پزشکیان: آمریکا و اسرائیل روند دیپلماتیک را با چالش مواجه کردند


قلعه شقیف؛ دستاوردی نمادین برای اسرائیل یا آغاز یک چالش میدانی جدیدبرای آن؟


استقبال حماس از درج رژیم صهیونیستی در فهرست سیاه سازمان ملل


مکرون: پاریس از تلاش‌ها برای دستیابی به توافق بین تهران و واشنگتن حمایت می‌کند


نشست اضطراری شورای امنیت درباره تشدید تجاوزات اسرائیل؛تحرک دیپلماتیک غرب و ادامه حملات میدانی!


قالیباف: باید هزینهٔ جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را پرداخت کنید


یادداشت تحلیلی| ایران وآمریکا؛ از مدیریت بحران تا مهندسی تفاهم


اژه‌ای:گرانی‌ها باید برطرف شود


ابلاغ پیام رهبر انقلاب به خانواده شهدای مدرسه شجره طیبه میناب