«یحیی سنوار» هوش مصنوعی صهیونیست‌ها را از کار انداخت!

جمعه 10 اسفند 1403
18:49
«یحیی سنوار» هوش مصنوعی صهیونیست‌ها را از کار انداخت! وزیر آموزش رژیم صهیونیستی روز جمعه اعلام کرد، استفاده از یک ربات هوش مصنوعی در مدارس دینی پس از دریافت شکایت ها و گزارش‌هایی مبنی بر مشکلات فنی آن توسط این وزارتخانه تعلیق شده است. 

العالم - فلسطین اشغالی

به گفته منابع صهیونیستی، تصاویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد این ربات به سؤالاتی مانند «آیا یحیی سنوار یک تروریست است؟» و «جنگ شش روزه چیست؟» پاسخ نمی دهد. ناتوانی این ربات انتقادات گسترده‌ای در محافل صهیونیستی نسبت به دقت و عملکرد آن برانگیخته است.

«یوآو کیش» وزیر آموزش رژیم صهیونیستی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت که فعالیت این ابزار هوش مصنوعی تا رفع کامل مشکلات متوقف خواهد شد.

در اوایل ماه جاری میلادی، وزارت آموزش رژیم صهیونیستی برنامه خود را برای وارد کردن ابزارهای هوش مصنوعی به کلاس‌های درس تا سال 2025 اعلام کرد که این برنامه، همه دانش‌آموزان از کلاس چهارم تا دوازدهم را شامل می شود.

یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) روز 16 اکتبر سال 2024 به شهادت رسید و رژیم صهیونیستی وی را طراح اصلی عملیات «طوفان الاقصی» در 7 اکتبر 2023 می داند.

0% ...

آخرین اخبار

طرح سنای آمریکا برای جلوگیری از پنهان‌کاری درباره تلفات جنگ علیه ایران


عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم


طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد