آیا نتانیاهو دوباره غزه را به آتش می کشد؟ +فیلم

يکشنبه 12 اسفند 1403
22:42
فارس الصرفندی، خبرنگار العالم در رام الله گزارش داد به گفته رسانه های رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو، به منظور اعمال فشار بر جنبش حماس برای پذیرش تمدید مرحله اول توافق، به احتمال زیادی دست به حمله نظامی محدود به باریکه غزه می زند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرنگار العالم، طبق گزارشی که در روزنامه صهیونیستی معاریو منتشر شده است نتانیاهو به هیچ وجه قصد ندارد وارد مرحله دوم توافق شود بلکه تلاش می کند حماس و حتی میانجیگران را را مجلور به پذیرش تمدید مرحله اول کند. در صورت تمدید، شمار دیگری از اسرای اسرائیلی در ازای آزادی اسرای فلسطینی و ورود کمک های بشردوستانه به غزه، آزاد می شوند.

خبرنگار العالم گفت از آنجا که نتانیاهو سرگرم تدارک مقدمات اعمال فشار نظامی بر حماس است، مهمترین سئوال در این مرحله این است که نقش آمریکا چه خواهد بود؟ از سر گیری جنگ به نفع آمریکا نخواهد بود زیرا این موضوع دولت آمریکا و ترامپ را ناچار می کند کمک های همه جانبه به این رژیم را از سر بگیرد.

در گزارش خبرنگار العالم تصریح شده است که ترامپ مانند بایدن با این مسأله برخورد نخواهد کرد. به عبارت دیگر بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا به محض شروع جنگ، تمام اختلافات خود با نتانیاهو را کنار گذاشت و به حمایت بی قید وشرط از رژیم صهیونیستی پرداخت. اما در مورد ترامپ مسأله فرق می کند؛ او اصلا خواهان جنگ نیست و نمی خواهد به "اسرائیل" و اوکراین، کمک مجانی بکند. حتی برخی معتقدند چنانچه از نتانیاهو برای سفر به واشنگتن دعوت شود، هیچ بعید نیست که ترامپ با او هم مثل زلنسکی برخورد کند.

در پایان این گزارش آمده است شروع دوباره جنگ به نفع آمریکا نیست. استیون ویتکاف، نماینده آمریکا ظرف دو روز اینده به فلسطین اشغالی سفر و با میانجیگران دیدار خواهد کرد. نتانیاهو برای اعمال فشار بر حماس و قبولاندن پیشنهاد ویتکاف بر این جنبش، در واقع با آتش بازی می کند.

0% ...

آخرین اخبار

ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است


ترامپ: حمله اسرائیل به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد


سرلشکر عبداللهی: انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد


چرا تل آویو پیش از حمله به ضاحیه، به واشنگتن اطلاع داد؟


گلوله باران خودروها و نظامیان صهیونیست توسط مقاومت لبنان


سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید


پزشکیان: مذاکرات در چارچوب شورای عالی امنیت ملی دنبال می‌شود؛ حفظ وحدت و دیپلماسی منطقه‌ای اولویت دولت است


تظاهرات همزمان با نشست گروه ۷ در ژنو/ تدابیر امنیتی گسترده در مرز فرانسه و سوئیس


آماده باش در اراضی اشغالی از بیم پاسخ ایران به تجاوز صهیونیستها در ضاحیه بیروت


گزارش العالم از بمباران ضاحیه بیروت توسط دشمن صهیونیستی + فیلم