عراقچی: وارد مذاکره مستقیم با آمریکا نخواهیم شد

دوشنبه 4 فروردين 1404
18:21
عراقچی: وارد مذاکره مستقیم با آمریکا نخواهیم شد سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد که ایران تا زمانی که تحولی در رویکرد آمریکا نسبت به مردم ایران صورت نگیرد، وارد مذاکره مستقیم با این کشور نخواهد شد.

العالم - ایران / سیاسی

وزیر امور خارجه در جمع خبرنگاران در ستاد نوروزی هلال احمر گفت: جمهوری اسلامی ایرات تحت فشار حداکثری و تهدیداتی که دارد صورت می‌گیرد، قطعا وارد مذاکره مستقیم با آمریکا نخواهد شد. این سیاست روشن ما است و تا زمانی که تحولی در رویکرد طرف مقابل نسبت به مردم ایران صورت بگیرد ادامه دارد.

عراقچی تاکید کرد: چشم اندازی که اکنون وجود دارد این است که با اتهاماتی که زده می‌شود و با درخواست های غیرمعقولی که هر روز گفته می شود ما وارد هیچ مذاکره مستقیمی با طرف آمریکایی نخواهیم شد.

وی در عین حال گفت که البته راه برای مذاکرات غیرمستقیم باز است و از کانال های مختلفی امکان انجام آن وجود دارد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق