عفو بین‌الملل: نتانیاهو باید بازداشت و به دادگاه لاهه تحویل داده شود

سه شنبه 12 فروردين 1404
06:11
عفو بین‌الملل: نتانیاهو باید بازداشت و به دادگاه لاهه تحویل داده شود سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد که دعوت مجارستان از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به این کشور، تحقیر قوانین بین‌المللی است و بوداپست باید او را دستگیر کرده و به دادگاه کیفری بین‌المللی تحویل دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

سازمان عفو بین الملل افزود که نتانیاهو علاوه بر هدف قرار دادن عمدی غیرنظامیان و ارتکاب جنایت علیه بشریت به ارتکاب جنایات جنگی و استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه متهم است.

سازمان عفو بین‌الملل هشدار داد که هرگونه سفر بنیامین نتانیاهو به کشورهای عضو دادگاه کیفری بین‌المللی بدون بازداشت او، رژیم صهیونیستی را به ادامه ارتکاب جنایات تشویق خواهد کرد.

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نتانیاهو نخست وزیر این رژیم قرار است چهارشنبه برای سفر رسمی چهار روزه عازم مجارستان شود.

بنیامین نتانیاهو قرار است در سفر به بوداپست در روز چهارشنبه با «ویکتور اوربان» رئیس جمهور مجارستان دیدار کند.

ویکتور اوربان» رئیس جمهور مجارستان در ماه نوامبر گذشته تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی مبنی بر دستگیری نتانیاهو به اتهام جنایات جنگی در غزه را رد و از او برای سفر رسمی دعوت کرد.

مجارستان از متحدان رژیم صهیونیستی در اتحادیه اروپا و ناتو است.

دادگاه کیفری بین‌المللی یکم آبان ۱۴۰۳ حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را به دلیل ارتکاب جنایات جنگی از جمله استفاده از گرسنگی به عنوان روشی برای جنگ و نیز هدایت حملات مسلحانه علیه مردم غیرنظامی صادر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است


ممنوعیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال در ترکیه


گاردین: اتحاد و انسجام راهبردی در ایران چشمگیر است + فیلم