تغییر موضع ناگهانی آمریکا پس از دیدار با مقام صهیونیست؛

سخنگوی کاخ سفید: ایران نباید برنامه غنی‌سازی داشته باشد

سخنگوی کاخ سفید: ایران نباید برنامه غنی‌سازی داشته باشد
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 10:54

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تکرار ادعاهای فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در غرب آسیا درباره ایران، مدعی شد که تهران باید برنامه غنی‌سازی و همچنین تسلیحاتی خود را متوقف و حذف کند!

العالم - آمریکا

به نقل از وزارت خارجه آمریکا، تَمی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست مطبوعاتی خود ادعای استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره ایران را تکرار کرد و گفت که ایران باید برنامه غنی‌سازی و تسلیحاتی خود را متوقف و حذف کند!

گفتنی است که ویتکاف بعد از دیدار با وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی، با تغییر ناگهانی موضع قبلی خود گفت که ایران باید برنامه هسته ای خودش را به طور کامل برچیند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه گفت: استیو ویتکاف با وزیر خارجه ایران مذاکراتی داشت که به میزبانی وزیر خارجه عمان انجام شد. همانطور که در بیانیه کاخ سفید توضیح داده شد «مذاکرات خیلی مثبت و سازنده بود و طرفین درباره ملاقات دوباره در روز شنبه هفته آینده توافق کردند.»

وی افزود: هدف ما همچنان روشن است. به گفته ویتکاف، «توافق با ایران تنها زمانی نهایی خواهد شد که ترامپ تایید کند. هرگونه ترتیبات نهایی باید چارچوبی را برای صلح، ثبات و سعادت خاورمیانه (غرب آسیا) فراهم آورد و این بدان معناست که ایران باید برنامه غنی‌سازی هسته‌ای و همچنین برنامه تسلیحاتی‌اش را متوقف و حذف کند. ایجاد توافقی محکم و در عین حال عادلانه و پایدار، برای جهان الزامی است و این چیزی است که رئیس جمهور ترامپ از من خواسته است که انجام دهم.»

بروس اضافه کرد: آنچه من می‌توانم بگویم این است که وزیر (خارجه) و همینطور رئیس جمهور و ویتکاف، به روشنی اعلام کردند که ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای یا برنامه غنی‌سازی داشته باشد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: یک هدف وجود دارد و آن هم این است که ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای یا برنامه غنی‌سازی داشته باشد. فکر می‌کنم شروع کار از این نقطه، خیلی آسان است و می‌دانیم که در حال کار روی این موضوع هستند.

ادعاهای پوچ مقامات آمریکایی درباره توقف غنی‌سازی ایران به منظور انجام فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای در حالی مطرح می‌شود که تهران بارها اعلام کرده است که زیر بار مطالبات زیاده خواهانه طرف‌های غربی و آمریکایی نمی‌رود.

در همین حال رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار سال نو با مسئولان ارشد سه قوه، پیگیری را حلقه مفقوده مسیر تحقق اهداف کشور خواندند و تلاش برای تحقق شعار سال را دستور کار مشترک سه قوه قرار دادند.

ایشان همچنین دیروز (سه شنبه 26 فروردین 1404) با پرهیز دادن از خوش‌بینی و بدبینی افراطی به نتایج گفت‌وگوهای عمان تأکید کردند: روال فعالیت‌های کشور برای تحقق اهداف در همه زمینه‌ها باید با شتاب بیشتر ادامه یابد و هیچ چیز به نتایج مذاکرات گره زده نشود.

پربیننده ترین خبرها

loading