بیانیه انصار الله درباره حمله دوباره به فرودگاه بن گوریون

بیانیه انصار الله درباره حمله دوباره به فرودگاه بن گوریون
جمعه 19 ارديبهشت 1404 - 19:02

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که با موشک فراصوت بالستیک فرودگاه بن گوریون را هدف قرار دادیم.

العالمیمن

وی با انتشار بیانیه‌ای افزود: سامانه پدافندی دشمن نتوانست مانع این موشک شود و این موشک باعث شد میلیونها صهیونیست راهی پناهگاه شوند و فعالیت فرودگاه به مدت یک ساعت متوقف شد.

بنا به این بیانیه این حمله در چارچوب تصمیم ما برای محاصره هوایی رژیم جنایتکار صهیونیستی انجام شد.

سریع یادآور شد: یگان پهپادی یمن یک هدف حیاتی دشمن صهیونیستی را در منطقه یافا با پهپاد یافا هدف قرار داد لذا به شرکت‌هایی که هنوز تصمیم ما برای محاصره هوایی رژیم صهیونیستی را جدی نگرفته‌اند مجددا هشدار می‌دهیم که پروازهای خود به فلسطین اشغالی را سریعا متوقف کنند.

به گفته وی عزم ما برای ممنوعیت پرواز به فرودگاه‌های فلسطین اشغالی و جلوگیری از تردد کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ و دریای عرب و یاری غزه تا توقف تجاوز به غزه و رفع محاصره آن ادامه خواهد یافت.

پربیننده ترین خبرها