شمخانی: در صورت با لغو فوری تحریم‌ها، آماده توافق با ترامپ هستیم

پنج‌شنبه 25 ارديبهشت 1404
09:08
شمخانی: در صورت با لغو فوری تحریم‌ها، آماده توافق با ترامپ هستیم علی شمخانی به یک رسانه آمریکایی گفت که تهران آماده است در صورت لغو فوری تحریم‌های اقتصادی، با ترامپ توافق کند.

العالم - ایران

علی شمخانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور مقام معظم رهبری در گفت‌وگو با شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز آمریکا اعلام کرد ایران آماده است در صورت لغو کامل تحریم‌های اقتصادی، توافق هسته‌ای با رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ، امضا کند.

وی با تأکید بر موضع ایران مبنی بر مخالفت با ساخت سلاح هسته‌ای گفت: «ایران متعهد می‌شود هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نرود، ذخایر اورانیوم با غنای بالا را کنار بگذارد، تنها به غنی‌سازی در سطح مورد نیاز برای مصارف غیرنظامی بپردازد و به بازرسان بین‌المللی اجازه دهد بر روند فعالیت‌ها نظارت داشته باشند.»

شمخانی در پاسخ به این پرسش که آیا ایران در صورت تحقق این شرایط حاضر است همین امروز توافق را امضا کند، اظهار داشت: «بله.»

وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «او از شاخه زیتون صحبت می‌کند، اما ما چیزی ندیده‌ایم. همه‌اش سیم خاردار است.»

شمخانی با انتقاد از لحن تهدیدآمیز ترامپ تصریح کرد: «اگر آمریکایی‌ها آن‌طور که می‌گویند عمل کنند، قطعاً می‌توانیم روابط بهتری داشته باشیم. این می‌تواند به شرایط بهتری در آینده نزدیک منجر شود.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش نسبت به تلاش‌های پشت‌پرده نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای مانع‌تراشی در مسیر توافق هشدار داد و گفت: «اگر آمریکایی‌ها اثرگذاری بی‌بی را کنار بگذارند، به‌راحتی می‌توانند توافق را امضا کنند.»

0% ...

آخرین اخبار

هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


رژیم صهیونیستی به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید بر لبنان پیش از مذاکرات رم است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"