شهادت 26 فلسطینی در 24 ساعت گذشته بر اثر گرسنگی و نبود دارو

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404
00:18
شهادت 26 فلسطینی در 24 ساعت گذشته بر اثر گرسنگی و نبود دارو دیدبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۶ فلسطینی از جمله ۹ کودک در نوار غزه بر اثر گرسنگی و محرومیت از درمان جان باخته‌اند.

العالم - فلسطین اشغالی

دیدبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه خبر داد که طی ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه ۲۶ فلسطینی از جمله ۹ کودک به دلیل گرسنگی و محرومیت از درمان جان خود را از دست دادند و این عدد به صورت خطرناکی در حال افزایش است.

این نهاد حقوق بشری افزود: افزایش شدید موارد فوت میان سالخوردگان، بیماران و کودکان در بحبوبه شرایط معیشتی مرگبار ناشی از محاصره «اسرائیل» علیه مردم غزه اتفاق افتاده است.

رژیم صهیونیستی با اعمال سیاست ایجاد قحطی و گرسنگی شرایط زندگی را برای ساکنان غزه بیش از پیش مرگبار کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است