رد پای ارتش اشغالگر در غارت محموله های کمکی امارات به غزه

شنبه 3 خرداد 1404
20:03
رد پای ارتش اشغالگر در غارت محموله های کمکی امارات به غزه
منابع اماراتی با اشاره به اینکه کمک های این کشور در غزه غارت شده است، ارتش رژیم صهیونیستی را دخیل در این موضوع دانستند.

العالم - فلسطین اشغالی

امارات از سرقت محموله ۲۳ کامیون حامل کمک‌هایش بعد از ورود محموله‌ها به مناطق تحت سیطره نظامیان صهیونیست در نوار غزه خبر داد.

منابع اماراتی اعلام کردند که روز چهارشنبه گذشته تعدادی کامیون حامل آرد و تجهیزات نانوایی وارد انبارها در غزه شدند و این امید ایجاد شد که نانوایی‌ها در غزه آغاز به کار کنند.

اماراتی ها بیان کردند که برنامه‌ریزی شده بود که ۱۰۳ کامیون حامل آرد و گاز و روغن و نمک و شکر و دیگر کالاهای ضروری برای راه‌اندازی نانوایی‌ها وارد غزه شوند ولی فقط به ۲۴ کامیون اجازه داده شد وارد این منطقه شوند و عملا محموله فقط یک کامیون به انبار تحویل داده شد.

منابع اماراتی اعلام کردند که علت نرسیدن محموله‌ها این است که ارتش اسرائیل کامیون‌ها را مجبور به عبور از مسیرهای ناامن ‌کرد که طی آن محموله کامیون‌ها در «منطقه قرمز» که تحت سیطره امنیتی نظامیان اسرائیلی است غارت شد.

منابع اماراتی از جامعه بین‌المللی و طرف‌های ذیربط خواست به منظور ایجاد مسیرهای امن و دائمی برای انتقال امن و سریع کمک‌ها به ساکنان غزه، خیلی سریع مداخله کنند.

0% ...

آخرین اخبار

انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا