در اجلاس امنیتی مسکو؛

احمدیان: ایران بر حفظ چرخه سوخت و غنی‌سازی تأکید دارد

چهارشنبه 7 خرداد 1404
13:12
احمدیان: ایران بر حفظ چرخه سوخت و غنی‌سازی تأکید دارد دبیر شورایعالی امنیت ملی تأکید کرد: تهران ضمن استقبال از گفتگوها، بر استقلال هسته ای و حفظ چرخه سوخت و غنی سازی اصرار دارد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

علی اکبر احمدیان این سخنان را روز چهارشنبه در سیزدهمین اجلاس بین‌المللی مقامات بلندپایه امنیتی در مسکو بیان کرد، سخنانی که با محوریت شکل دهی به معماری امنیتِ برابر و پایدار ارائه شد.

دبیر شورایعالی امنیت ملی در این نشست گفت: یکجانبه گرایی در سیاست بین المللی و تحمیل اراده قدرتهای مستکبر به ملت ها، فجایع زیادی در جهان خلق کرده است و امروز منطقه غرب آسیا نمایشگاهی از این جنایات است.
احمدیان بااشاره به حوادث تلخ یمن، لبنان، سوریه، افغانستان و عراق تاکید کرد: بنیاد سیاست یکجانبه گرایی غرب بر ظلم و استثمار ملتها بنا شده است و همه دنیا شاهد جنایتی بی سابقه در غزه است که علاوه بر کشتار غیر انسانی، زنان و کودکان با گرسنگی، مرگ تدریجی را به چشم می بینند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی تاکید کرد: چتر امنیت فراگیر در جهان نیازمند چندجانبه گرایی است و باید در نظم جدید امنیتی، فرصت های عادلانه و برابر پیش روی ملتها قرار داد.
احمدیان با تبیین ضرورت" معماری امنیتی نوین جهان" خاطرنشان کرد: اکنون ساختارهای سیاسی و امنیتی بین الملل توسط غرب و سلطه گران به گروگان گرفته شده است در حالیکه از منظر جمهوری اسلامی ایران، امنیت باید در خدمت مردم و برای استقلال و آزادی ملتها باشد.
توجه به کرامت و مشارکت همه انسان ها در فرایند امنیت موضوع دیگری بود که دبیر شورایعالی امنیت ملی کشورمان به آن پرداخت و گفت: کشورهای سلطه گر با استفاده از ابزار تحریم و تکنولوژی قصد دارند ملتها را از حقوق مسلم خود محروم کنند که نمونه آن تلاش برای محدود کردن حق استفاده صلح امیز از دانش هسته ای در ایران است
دبیر شورایعالی امنیت ملی خطاب به کشورهای حاضر در اجلاس گفت: امروز تحکیم پایه های چندجانبه گرایی و حرکت به سمت نظام چند قطبی، رهیافتی است که صلح و عدالت را برای همه ملتها به ارمغان خواهد آورد.
احمدیان همچنین در سخنان خود، از روسیه به علت برگزاری این نشست مهم امنیتی تشکر کرد.

سیزدهمین اجلاس بین‌المللی مقامات بلندپایه امنیتی با حضور هیأت‌های افزون بر یکصد کشور جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه با پخش پیام تصویری رئیس‌جمهوری روسیه در مسکو آغاز به کار کرد.
وزیر امور خارجه روسیه نیز در سخنانی در آیین آغاز به کار این اجلاس با ابراز امیدواری به ثمربخشی مذاکرات غیرمستقیم تهران و واشنگتن گفت: پذیرش حق غنی‌سازی ایران در چارچوب استفاده صلح‌آمیز این کشور از برنامه‌ هسته‌ای، اصلی کلیدی است.
لاوروف اظهار داشت: بر اساس نظرات طرفین پس از آخرین دور مذاکرات، امید است که پیشرفت حاصل شود و روند در مسیر صحیح حرکت کند. وی ادامه داد: ما برای این تلاش‌ها آرزوی موفقیت داریم، به این امید که نتایجی حاصل شود که برای همه طرف‌های ذینفع و البته ایران، مطلوب باشد.
به گزارش ایرنا، دور پنجم مذاکرات غیر مستقیم «سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و «استیو ویتکاف» نماینده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا، روز جمعه دوم خرداد ۱۴۰۴ در سفارت عمان در شهر رم ایتالیا برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

اهالی غزه عید سعید قربان را در کنار ویرانه‌های مساجد اقامه کردند + عکس


فراخوان «هیئت علمای فلسطین – لبنان» برای حمایت فوری از مسجدالاقصی و مردم غزه


رسانه صهیونیست: شرکت‌های هواپیمایی امارات جای خالی ایرلاین‌های اسرائیلی را پر کرده اند


عملیات پهپادی حزب الله؛ تقدیم به ملت ایران شهدای و مدرسه میناب با نگارش فارسی/ ویدیو


مرشایمر: آمریکا شکست خورده است؛ اعراب به ترامپ التماس کردند جنگ ایران را از سر نگیرد


اردوغان: نتانیاهو ظالم درس لازم را از مسلمانان خواهد گرفت


پاریس تحقیقات در مورد احتمال دخالت رژیم صهیونیستی در انتخابات فرانسه را آغاز کرد


ترامپ در ۶ ماه بیش از ۱۰۰ بار ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ را تکرار کرد


افزایش جهانی قیمت طلا همزمان با تضعیف دلار آمریکا


نماز عید سعید قربان با حضور ۱۴۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه شد