واکنش حماس به ممنوعیت پخش اذان از مساجد داخل اراضی اشغالی ۴۸

يکشنبه 11 خرداد 1404
22:30
واکنش حماس به ممنوعیت پخش اذان از مساجد داخل اراضی اشغالی ۴۸ جنبش حماس دستور وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مبنی بر ممنوعیت پخش اذان از مساجد داخل اراضی اشغالی ۱۹۴۸ را اقدامی خطرناکی خواند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش شبکه المیادین، جنبش حماس اعلام کرد دستور «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در خصوص ممنوعیت پخش اذان از مساجد داخل اراضی اشغالی اقدامی خطرناک و تحریک آشکار احساسات مسلمانان در سراسر جهان است.

این جنبش درباره پیآمدهای خطرناک این دستور بن گویر هشدار داد و افزود: ما سیاست‌های رژیم اشغالگر و جنگ مذهبی وحشیانه‌ایی که عبادت، شعائر دینی و اماکن مقدس را هدف قرار می‌دهد، محکوم می‌کنیم.

حماس تاکید کرد رژیم اشغالگر قوانین و معاهدات بین‌المللی در خصوص حمایت از اماکن مقدس و نیم حقوق مذهبی و تاریخی را نقض می‌کند، تجاوزات رژیم اشغالگر علیه فلسطینیان و مساجد با حمایت کابینه راست‌گرای افراطی تأثیر مخربی برای آن خواهد داشت و موجی از خشم مردمی را شعله‌ور خواهد کرد.

این جنبش فلسطینیان ساکن اراضی اشغالی ۴۸ را به تشدید تحرکات مردمی و ملی برای دفاع از مساجد و اماکن مقدس فراخواند.

در همین ارتباط، گزارش منابع فلسطینی در ماه می سال ۲۰۲۵ حاکی از آن است که بیش از ۱۲ هزار و ۳۷۸ شهرک نشین صهیونیست تحت عناوین مختلف از جمله گردشگری و تحت حمایت دولت اشغالگر افراطی و نیروهای امنیتی آن به حریم مسجد الاقصی تعرض کردند.

بر اساس این گزارش، شهرک نشینان اشغالگر در ماه گذشته میلادی اقدام به برگزاری گردش‌های تحریک آمیز در محوطه‌های مسجد الاقصی و انجام مناسک تلمودی در این مکان مقدس کردند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد