جنبش النجباء عراق: نسل‌کُشی صهیونیست‌ها در تاریخ همانند ندارد

شنبه 17 خرداد 1404
21:38
جنبش النجباء عراق: نسل‌کُشی صهیونیست‌ها در تاریخ همانند ندارد دبیرکل جنبش النجباء عراق در واکنش به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه، تأکید کرد که نسل‌کُشی صهیونیست‌ها در تاریخ، همانند ندارد در حالی که جهان، تسلیم شده و با بی‌مبالاتی، نظاره‌گر این فاجعه است.

العالم ـ عراق

بنابر گزارش رسانه‌های عراق، شیخ «اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش النجباء عراق به جنایت‌های مستمر رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه واکنش نشان داد و در پیامی تأکید کرد: وقتی می‌بینیم چگونه ستمگران در جهان فساد، ویرانی و ترور به‌راه انداخته‌اند، جهانی که جنایتکارانی مثل ترامپ و نتانیاهو در صدر آن نشسته‌اند، درک می‌کنیم که این دنیا نزد خداوند متعال به چه میزان خوار و بی‌ارزش است و چرا افراد نیک‌سرشت مانند اهل‌بیت علیهم‌السلام و صالحان پس از ایشان، مرگ را بر زندگی با ستم‌پیشگان ترجیح دادند.

دبیر کل جنبش النجباء افزود: هرکس که سکوت مرگبار اغلب حاکمان در برابر این جنایات را می‌بیند، یقین می‌کند که آنان در سایه بی‌پروایی جنایتکاران کودک‌کش، به ذلت و خواری درافتاده‌اند. این قساوت، خونریزی، افراط‌گری، کینه‌توزی، خشونت و جنایتی که نه به کودک خردسال و مادرش رحم می‌کند، نه برای کهنسالان احترام قائل است، نه به ناتوانان رحم می‌کند، نه درختی را حفظ می‌کند و نه بیمارستانی را... این وحشیگری جنایتکاران، باعث شده است که آن‌ها همه انسان‌ها را هدفی برای پاکسازی و نسل‌کشی ببینند؛ کاری که حتی جنایتکاران قسی‌القلب تاریخ هم انجام ندادند.

الکعبی تصریح کرد: جهان، تسلیم شده و با بی‌مبالاتی، نظاره‌گر این فاجعه است و با حمایت آشکار و بی‌پرده آمریکا و غرب، خون کودکان، همچون رودخانه جاری شده است. در کنار همه این جنایات، محاصره‌ای کامل برای تحمیل گرسنگی به غیرنظامیان و محروم کردن آنان حتی از ابتدایی‌ترین خدمات پزشکی با هدف نابودی‌ کامل آنان و اشغال سرزمین‌شان نیز رخ می‌دهد؛ در حالی‌ که تمام قوانین حقوق بشری و بین‌المللی و ادیان آسمانی زیر پا گذاشته می‌شود. اکنون دیگر کارد به استخوان و صبرمان به پایان رسیده است و امید هیچ کمکی نیست مگر از جانب خداوند بلندمرتبه‌ی بزرگ.

0% ...

آخرین اخبار

امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد