نفوذ در ساختارهای رژیم صهیونیستی یک شاهکار اطلاعاتی است

دوشنبه 19 خرداد 1404
18:58
نفوذ در ساختارهای رژیم صهیونیستی یک شاهکار اطلاعاتی است سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه در پیامی، ضربه سهمگین وزارت اطلاعات به رژیم صهیونیستی را تبریک و آن را یک شاهکار اطلاعاتی خواند.

العالم ـ ایران

در پی موفقیت سربازان گمنام امام زمان در وزارت اطلاعات و ضربه سنگین و استثنایی به رژیم صهیونیستی، سردار کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه در پیامی، این موفقیت را به وزیر اطلاعات و مجاهدان گمنام این مجموعه تبریک گفت.

متن پیام سردار کاظمی بدین شرح است:

برادر گرامی، حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب

وزیر محترم اطلاعات

سلام علیکم

خداوند بزرگ را شاکریم که هم‌رزمان دلاورمان در وزارت اطلاعات، زخم غیرقابل ترمیم دیگری را بر پیکره منحوس رژیم صهیونی وارد آوردند که دشمن زبون و ضعیف را حتی یارای پاسخ یا تکذیب نیست.

مجاهدت سربازان گمنام امام زمان (عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف) در آن نهاد انقلابی با دستیابی به اطلاعات حساس و حیاتی رژیم صهیونیستی که تحت حمایت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های عظیم آمریکا قرار دارد؛ نه تنها اقتدار مصنوعی این رژیم منحوس را فروریخت، که کارآمدی شیطان بزرگ به عنوان حامی تام آن رژیم کودک‌کش و حافظ منافع و امنیت آنها را به چالش کشید.

از سوی دیگر این عملیات ظریف اطلاعاتی، توانمندی دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران را در پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی، وارد ساختن ضربه به دشمنان قسم خورده ایران و تأمین امنیت مردم عزیزمان به منصه ظهور رساند و سند دیگری بر ضعف و زبونی نخست‌وزیر جنایتکار رژیم سفاک صهیونیستی شد.

بی‌شک خبرگان اطلاعاتی دنیا معترفند که نفوذ در ساختارهای اطلاعاتی رژیم غاصب در جغرافیای بسیار محدود، سراسر امنیتی و مجهز به تجهیزات گوناگون حفاظتی آن با سردمدارانی که بودجه‌های نامحدود هزینه می‌کنند تا امنیتشان را غیرقابل خدشه نشان دهند؛ قطعاً یک شاهکار اطلاعاتی است.

این‌جانب و همکاران شما در جامعه اطلاعاتی سپاه، ضمن تحسین، قدردانی و تبریک به جنابعالی و همکاران عزیزتان در مجموعه هوشیار و مجاهد وزارت اطلاعات، توفیقات روزافزون در صیانت از کیان جمهوری اسلامی ایران را در ظلّ توجهات حضرت ولی‌عصر (عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف) و رهبری‌های داهیانه حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) مسئلت داریم.

سرتیپ پاسدار محمد کاظمی

معاون فرمانده کل و رئیس سازمان اطلاعات سپاه

0% ...

آخرین اخبار

موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی


تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان