جنایت در پوشش کمک‌رسانی به غزه... موسسه آمریکایی عامل شهادت ۱۳۰ فلسطینی

دوشنبه 19 خرداد 1404
17:54
 جنایت در پوشش کمک‌رسانی به غزه... موسسه آمریکایی عامل شهادت ۱۳۰ فلسطینی دفتر اطلاع رسانی دولت غزه گزارش داد که از زمان شروع فعالیت موسسه آمریکایی توزیع کمک های انسان دوستانه در غزه که کار خود را در دو هفته قبل آغاز کرده و تاکنون این موسسه باعث به شهادت رسیدن بیش از ۱۳۰ فلسطینی شده است.  

العالم فلسطین

این در حالی است که در این مدت بیش از هزار فلسطینی نیز هنگام تلاش برای گرفتن بسته های غذایی مجروح شده اند.

بنا به این گزارش این موسسه آمریکایی که بازوی تبلیغاتی دشمن صهیونیستی در غزه محسوب می شود در حملات اسرائیلی علیه غیرنظامیان جنگ زده در مناطق مختلفی از باریکه غزه مشارکت داشته است.

موسسه مزبور که هزینه آن را آمریکا می پردازد به صورت مستقیم با ارتش اشغالگر صهیونیستی که غزه را محاصره کرده همکاری می کند؛ وادعا کرده که مقاومت فلسطین است که مانع از فعالیت های به اصطلاح انسان دوستانه این موسسه می شود؛ جالب آنکه نظامیان ارتش اشغالگر بیش از صد روز است که مانع از رسیدن کمک های بشر دوستانه به غزه می شوند .

دولت غزه در بیانیه خود تاکید کرده که دشمن صهیونیستی ضمن بستن گذرگاههای غزه مانع از ورود بیش از ۵۵ هزار کامیون حاوی کمک های انسان دوستانه به غزه شده که نهادهای بین المللی مانند صلیب سرخ و سازمان بهداشت جهانی و اوچا نیز به این مسله اذعان دارند.

بنا به این گزارش موسسه آمریکایی توزیع کمک های انسان دوستانه اماکنی را طعمه قرار داده تا غیرنظامیان فلسطینی را به مناطق تحت سلطه ارتش صهیونیستی بکشانند؛ تا هدف تیراندازی نیروهای اسرائیلی قرار بگیرند ،که این موضوع در نوع خود یک جنایت جنگی محسوب می شود.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت


 قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس 


معاون نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز با دستان نیروهای راهبردی ایران امن می‌ماند


سپاه: موج ۴۵ عملیات وعده صادق با موشک‌های نقطه‌زن خیبرشکن آغاز شد


تجلیل از حضور باشکوه و مقتدرانه میلیون‌ها ایرانی در روز قدس


حضور سردار رادان در راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران


مراسم وداع و تدفین شهید علی شمخانی فردا برگزار می‌شود


وزیر کشور: مردم در روز قدس، عزم راسخ خود را در دفاع از ایران نشان دادند


قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد