هشدار معاون رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به تروئیکای اروپایی و آمریکا؛

اگر آژانس قدردان ما نباشد، همکاری ها را به سطح عادی می‌رسانیم+فیلم

دوشنبه 19 خرداد 1404
22:07
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با تصریح این مهم که در صورت صدور قطعنامه علیه ایران، هم در برابر سه کشور اروپایی و هم آژانس مواضعی را اتخاذ خواهیم کرد، گفت: فراتر از وظایف خود با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کردیم و اگر قدردان نباشند طبیعتاً این همکاری را به سطح عادی خواهیم رساند.

العالم - ایران

«بهروز کمالوندی» سخنگو و معاون رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس امروز ۱۹ خرداد درباره واکنش ایران به صدور قطعنامه احتمالی سه کشور اروپایی علیه جمهوری اسلامی گفت: مثل تجربه دفعات قبل، ایران حتما یک عکس‌العمل متناسب اتخاذ خواهد کرد. این عکس‌العمل به موضع آن‌ها بستگی دارد اما این بار علاوه بر موضعی که در مقابل سه کشور اروپایی اتخاذ می‌شود، ایران در برابر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم مواضعی خواهد داشت. چون تهران نهایت همکاری را با آژانس داشته است و این نهاد باید قدر همکاری ایران را بداند.

وی با اشاره به اینکه اگر ما می‌خواستیم همکاری خود را کاهش دهیم، آژانس قطعا نمی‌توانست به وظایف خود عمل کند، گفت: فراتر از وظایف خود با آژانس همکاری کردیم و اگر قدردان نباشند طبیعتاً این همکاری را به سطح عادی خواهیم رساند.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه