در پی تحریم اسموتریچ و بن‌گویر؛

وزیر خارجه اسرائیل جواب تماس تلفنی همتای انگلیسی‌اش را نداد!

چهارشنبه 21 خرداد 1404
10:45
وزیر خارجه اسرائیل جواب تماس تلفنی همتای انگلیسی‌اش را نداد! پس از تحریم اسموتریج و بن‌گویر از سوی انگلیس، وزیر خارجه اسرائیل جواب تماس تلفنی همتای انگلیسی خود را نداد. 

العالم ـ فلسطین اشغالی

روزنامه اسرائیل هایوم گزارش داد که گیدئون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، جواب تلفن همتای انگلیسی خود را نداده است. این اقدام وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در پی تحریم‌های اعلام شده علیه بن گویر وزیر امنیت داخلی و اسموتریج وزیر دارایی تل آویو صورت می‌گیرد.

دولت انگلیس دو وزیر ‌راست‌ افراطی رژیم اسرائیل را تحریم کرد. ایتامار بن‌گویر و بتسالل اسموتریچ هر دو از ورود به انگلیس منع شده‌اند و هرگونه دارایی‌شان در این کشور مسدود خواهد شد.

زیران خارجه استرالیا، نیوزیلند، نروژ و انگلیس روز گذشته در بیانیه مشترکی از تحریم‌های اعمال شده علیه بن گویر وزیر امنیت داخلی و اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی خبر دادند.

در این بیانیه آمده است: اسموتریچ و بن گویر در ایجاد خشونت علیه فلسطینی‌ها نقش دارند. خشونت شهرک نشینان در کرانه باختری نقض حقوق بشر به شمار می‌رود. ما مراتب تاسف خود را از رنج شدید غیرنظامیان در غزه ابراز می‌کنیم.

از سوی دیگر دیوید لمی وزیر خارجه انگلیس گفت: ما اقداماتی برای پاسخگو کردن بن گویر و اسموتریچ به خاطر تحریک به خشونت افراطی به عمل آوردیم. این دو در راستای نقض گسترده حقوق بشر فلسطینی اقدامات تحریک کننده داشتند.

در همین حال فایننشال تایمز به نقل از برخی منابع اعلام کرد که تحریم‌ها علیه اسموتریچ و بن گویر تحول بزرگی در رویکرد حزب کارگر انگلیس در قبال کابینه نتانیاهو محسوب می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید روسیه بر پیامدهای تأمین تسلیحات برای کی‌یف از سوی آمریکا و ترکیه


زخمی شدن 3 نظامی صهیونیست در کمین نیروهای حزب‌الله


افزایش تدابیر امنیتی اسپانیا و مراکش در مرز سئوتا همزمان با فراخوان‌های عبور مهاجران


گزارش العالم: فلسطینیانی که پس از خروج از خانه دیگر اجازه بازگشت ندارند+ فیلم


تاکید سران قوا بر ضرورت تداوم هماهنگی و هم‌افزایی میان قوای سه‌گانه


تکرار حملات عربستان سعودی به استان صعده یمن


امام جمعه بغداد: اگر آمریکا شروط ایران را نپذیرد به ناچار باید از منطقه خارج شود


بررسی پیشرفت‌های توافق امنیتی با ایران در نشست مقامات بغداد و اربیل


حضور استاد ۱۶ ساله شطرنج ایران در میان برترینهای جام‌جهانی بازی‌های الکترونیک


واکنش رئیس‌جمهور لبنان به نقض مکرر توافق چارچوب توسط رژیم صهیونیستی در جنوب کشور