منابع مصری: پیشنهاد جدید ویتکاف فاقد ضمانت‌ برای وادار کردن «اسرائیل» به توقف جنگ غزه است

چهارشنبه 21 خرداد 1404
18:54
منابع مصری: پیشنهاد جدید ویتکاف فاقد ضمانت‌ برای وادار کردن «اسرائیل» به توقف جنگ غزه است منابع مصری به روزنامه لبنانی «الاخبار» گفتند که پیشنهاد جدید ارائه شده توسط فرستاده آمریکا شامل اصلاحاتی مرتبط با خواسته‌های حماس است، اما فاقد ضمانت‌ برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به توقف جنگ است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش روزنامه لبنانی «الاخبار» به نقل از منابع مصری، پیشنهاد اصلاح‌شده که جزئیات آن در حال حاضر توسط دوحه مورد بحث و بررسی دقیق قرار دارد، شامل اصلاحاتی است که به نظر می‌رسد به برخی از خواسته‌های حماس پاسخ می‌دهد، اما هیچ تضمین واقعی برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به آتش‌بس، حتی اگر فقط موقت باشد، ندارد.

به گفته همین منابع، «این پیشنهاد فاقد جدیت لازم برای یک توافق بلندمدت است و بیشتر شبیه یک مانور سیاسی به نظر می‌رسد.»

کانال ۱۳ عبری‌زبان در شرح جزئیات محتوای این پیشنهاد، گزارش داد که «این پیشنهاد به آزادی هشت نفر از اسرای زنده در روز اول، دو نفر در روز آخر، آزادی اجساد در سه نوبت و برقراری یک آتش‌بس ۶۰ روزه تصریح ‌کرده است. در این دوره، مذاکراتی برای پایان دادن به جنگ برگزار خواهد شد. همچنین ویتکاف و ترامپ تضمین‌های شخصی مبنی بر ادامه آتش‌بس دریافت خواهند کرد.»

0% ...

آخرین اخبار

روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم