وزیر اطلاعات: با معدود خائنین و نفوذی های دشمن برخورد قاطعانه می‌کنیم

يکشنبه 25 خرداد 1404
20:12
وزیر اطلاعات: با معدود خائنین و نفوذی های دشمن برخورد قاطعانه می‌کنیم وزیر اطلاعات تأکید کرد: با معدود عوامل خائن و نفوذی که با دشمن همکاری می‌کنند، برخورد قاطعانه خواهد شد.

العالم ـ ایران

حجت‌ الاسلام سیداسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در حاشیه جلسه هیأت دولت اظهار کرد: جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به مناطق مسکونی را محکوم می‌کنیم.

وی افزود: سربازان گمنام امام‌زمان (عج) در دفاع از مردم و میهن اسلامی مقتدرانه در میدان حضور دارند.

وزیر اطلاعات تاکید کرد: با معدود عوامل خائن و نفوذی که با دشمن همکاری می‌کنند، برخورد قاطعانه خواهد شد.

یادآور می شود که بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند