حماس: مراسم تشییع شهدا در تهران جلوه وحدت ایران و مقاومت است

شنبه 7 تير 1404
18:10
حماس: مراسم تشییع شهدا در تهران جلوه وحدت ایران و مقاومت است عضو برجسته حماس گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز تجسم هم افزایی واقعی با مساله فلسطین و مسائل امت عربی و اسلامی به رغم تلاش دشمن برای تجزیه منطقه و نابود سازی هویت آن است.

العالم _ ایران ـ‌ سیاسی

محمود المرداوی از رهبران حماس در گفت و گو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: اهالی غزه از دو سال پیش در معرض شنیع ترین جنایات قرار دارند و دنیا فقط تماشاچی است در حالی که ایران آشکارا در کنار این مردم، حق طلبی و عدالت و مقاومت در منطقه ایستاد.
حماسالمرداوی ادامه داد: حماس پایداری، نقش محوری و پیروزی جمهوری اسلامی ایران را تبریک می گوید، چرا که انسان نمی تواند آزاد باشد و در کنار مظلوم بایستد بدون آن که شهدا و خونی را تقدیم کند.

وی یادآور شد که مردم ایران در کنار نیروهای مقاومت و تمام آزادیخواهان جهان تصمیم گرفته اند در برابر این ظلم و تجاوز صهیونیستی ـ آمریکایی علیه ملت های منطقه بایستند.

درهمین حال خبرنگار العالم درگزارشی از مراسم امروز (شنبه/ 7 تیرماه) تشییع شهدای اقتدار در تهران خاطرنشان کرد: در کنار جمعیت انبوهی از مردم ایران که در نمایش باشکوه ملی در شهر تهران در مراسم تشییع پیکرهای شهدای اقتدار ملی و برای تاکید بر پشتیبانی از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران شرکت کردند، گروه‌های مقاومت نیز امروز با شعارها و پرچم‌های خود در کنار پرچم جمهوری اسلامی ایران در این مراسم حضور یافتند تا اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر را محکوم کنند.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند


۶۱ درصد آمریکایی‌ها حمله به ایران را اشتباه می‌دانند


چگونه جنگ ایران، معادلات استراتژیک عربستان را تغییر داده است


تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه


کوبا اقدامات قهری جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد


ترامپ: نیروهای آمریکایی مانند دزدان دریایی نفتکش ها را توقیف می کنند


نماینده کنگره آمریکا: ترامپ جنایتکار است