حزب الله لبنان بی‌حرمتی به مقام معظم رهبری را رد کرد

دوشنبه 9 تير 1404
21:22
حزب الله لبنان بی‌حرمتی به مقام معظم رهبری را رد کرد محمود قماطی، وزیر سابق لبنانی و عضو شورای سیاسی حزب‌الله، گفت: امروز پیروزی خون بر شمشیر و پیروزی قدرت مبتنی بر ایمان و عقیده است.

العالملبنان

وی این مساله را در سخنرانی اش در جریان تجمع همبستگی با جمهوری اسلامی ایران در بعلبک، بیان کرد.

قماطی تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران با رهبری امام خامنه‌ای، الگوی پیشرفته‌ای از تمدن اسلامی را ایجاد نمود و با علم، پیشرفت و استقلال با ظلم مقابله کرد و علیرغم توطئه های بدبینان و خائنان به پیروزی دست یافته است.

او افزود: ترامپ و دستیارانش تلاش می‌کنند واقعیت‌ها را تحریف کنند و شأن رهبر شجاع ایران را زیر سوال ببرند، اما هرگز نخواهند توانست به قداست و جایگاه ایشان ضربه وارد کنند.

وی خواستار حل مساله اسرا و عدم پرداختن به موضوع سلاح مقاومت از سوی برخی گروههای لبنانی شد و گفت که مقاومت هرگز از وظیفه خود در زمینه دفاع از کشور عدول نمی کند و اجازه نخواهیم داد دشمن سرزمین ما را اشغال و شرافت ما را لکه دار نموده یا مقاومت را با استفاده از زور نابود کند.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به 87 میلیون نفر است


هشدار پکن به واشنگتن درباره مساله تایوان


نماینده فدراسیون فلسطین، جلوی شوی مضحک رئیس فیفا را گرفت + فیلم


واکنش شهردار نیویورک به حمله اسرائیل علیه ناوگان صمود


ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به زودی تصمیم مهمی درباره ایران خواهد گرفت


نماینده ایران: کشورهای عربی به جای شکایت باید غرامت بپردازند


ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی