رسانه های آمریکایی گزارش دادند؛

سفر وزیر دفاع عربستان به آمریکا؛ دیدار با ترامپ و گفت‌وگو درباره ایران و منطقه

جمعه 13 تير 1404
07:41
سفر وزیر دفاع عربستان به آمریکا؛ دیدار با ترامپ و گفت‌وگو درباره ایران و منطقه
رسانه های آمریکایی با اعلام سفر وزیر دفاع عربستان سعودی به واشنگتن گزارش دادند که او روز پنجشنبه به وقت محلی با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیدار و درباره ایران و مسائل منطقه پیش از سفر هفته آینده بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل به ایالات متحده آمریکا، گفت و گو کرده است.

العالم - آمریکا

تارنمای آمریکایی اکسیوس پنجشنبه شب به وقت محلی در این باره به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز پنجشنبه با شاهزاده خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی در کاخ سفید دیدار و درباره وضعیت ایران و سایر مسائل منطقه‌ای گفت و گو کرد.

این گفت و گوها پیش از دیدار روز دوشنبه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید انجام شد.

اکسیوس نوشت: عربستان سعودی می‌خواهد پس از جنگ ۱۲ روزه میان رژیم اسرائیل و ایران، تنش‌ها در منطقه را کاهش دهد و دولت ترامپ نیز می‌خواهد در ماه‌های آینده برای دستیابی به یک توافق صلح تاریخی میان عربستان سعودی و اسرائیل تلاش کند.

خالد بن سلمان، برادر کوچکتر محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی در این باره نوشت: «ما درباره تحولات منطقه و تلاش‌هایی که برای حفظ امنیت و ثبات انجام می‌شود، گفت و گو کردیم.»

شبکه فاکس نیوز نیز به نقل از منابع متعدد گزارش داد که شاهزاده خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی، امروز به‌طور محرمانه از کاخ سفید بازدید و با ترامپ و سایر مقامات ارشد آمریکا دیدار و گفت و گو کرده است.

فاکس نیوز به نقل از منابع آگاه گزارش داد: در این دیدارها موضوعات مهمی از جمله کاهش تنش با ایران، بازگشت به میز مذاکرات، پایان جنگ غزه، و مذاکرات برای آزادی گروگان‌های باقی‌مانده (چه زنده و چه کشته‌شده) مورد بحث قرار گرفته‌اند. همچنین تلاش برای رسیدن به صلح پایدار در خاورمیانه یکی از محورهای اصلی گفت‌وگوها بوده است.

به گزارش فاکس نیوز، گرچه تمرکز اصلی مذاکرات بر عادی‌سازی روابط با اسرائیل نبوده، اما به گفته منابع آگاه، بحث هایی درباره گام‌های لازم برای دستیابی به آن، مطرح شده است.

فاکس نیوز ادامه داد: همچنین چندین منبع تایید کرده‌اند که "در تمام زمینه‌ها پیشرفت و خوش‌بینی وجود داشته است." از سوی دیگر، عربستان سعودی در حال نهایی‌کردن یک توافق دفاعی و تجاری با ایالات متحده آمریکا است.

کاخ سفید به درخواست رسانه ها برای اظهار نظر در این زمینه در عصر پنجشنبه پاسخ نداد.

تارنمای اکسیوس همچنین درباره این دیدار ادعا کرد: وزیر امور خارجه عربستان سعودی پس از دیدار با ترامپ، تلفنی با سرلشکر عبدالرحیم موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران، گفت و گو کرد.

وزارت امور خارجه ایران نیز اعلام کرد که سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه روز پنجشنبه با اسپن بارت ایده وزیر امور خارجه نروژ تلفنی گفت و گو و در مورد تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کرده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا نیز عصر پنجشنبه به وقت محلی در گفت و گو با خبرنگاران ادعا کرد که ایران می‌خواهد با ایالات متحده گفت و گو کند و "وقت آن رسیده که این کار را انجام دهند."

رئیس جمهوری آمریکا بدون اشاره به تجاوز مشترک واشنگتن و رژیم اسرائیل به خاک ایران مدعی شد که ایالات متحده نمی‌خواهد به ایران آسیبی برساند. "می‌دانم که آنها می‌خواهند دیدار کنند و اگر لازم باشد، من این کار را انجام خواهم داد."

رژیم صهیونیستی روز ۲۳ خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

در ادامه این تجاوز، ایالات متحده آمریکا نیز بامداد یکشنبه (اول تیرماه) با حمله مستقیم به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، عملاً به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز دوم تیرماه در بیانیه ای اعلام کرد: در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات بشارت فتح پایگاه‌ العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داده است. این پایگاه، مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است.

سرانجام، سوم تیرماه رئیس‌جمهوری آمریکا توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم اسرائیل را اعلام کرد و جمهوری اسلامی ایران هم با بیان اینکه آغازگر جنگ نبوده است تصریح کرد که اگر رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود را متوقف کند، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

پیامی که از نبودن یک قاب مشترک در تفاهمنامه ایران و آمریکا مخابره شد


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد