ایران از محکومیت تجاوزات اسرائیل و آمریکا توسط بریکس قدردانی کرد

دوشنبه 16 تير 1404
16:22
ایران از محکومیت تجاوزات اسرائیل و آمریکا توسط بریکس قدردانی کرد
وزیر امور خارجه کشورمان از محکومیت تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران توسط گروه بریکس قدردانی کرد.

العالم ـ ایران

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران در اجلاس سران بریکس در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند.

وی افزود: این گروه اثرگذار از کشورها، به‌‌صراحت تأکید کرده‌اند که حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی و تأسیسات هسته‌ای ایران، که تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارند، نقض حقوق بین‌الملل و هنجارهای بین‌المللی است.

عراقچی همچنین نوشت: اینجا در نشست سران بریکس در شهر ریودوژانیرو، جایی که نمایندگان کشورهایی گرد هم آمده‌اند که 40 درصد تولید ناخالص داخلی جهان و نزدیک به نیمی از جمعیت کره زمین را تشکیل می‌دهند، بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است که تحولات عظیم و بنیادین اقتصادی و سیاسی در جهان ما در حال شکل‌گیری است.

وزیر امور خارجه ادامه داد: ایران این تحولات را به‌مثابه طلوع عصری نوین می‌داند و از حضور در این روند تاریخی استقبال کرده و خرسند است.

روز گذشته در نشست سران بریکس در برزیل بیانیه‌ای صادر شد و در آن تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران محکوم شد.

سران و مقامات کشورهای عضو گروه بریکس در بیانیه پایانی نشست خود در برزیل اعلام کردند: حملات نظامی به ایران و تأسیسات هسته‌ای آن را محکوم می‌کنیم و آن را نقض قوانین بین‌المللی قلمداد می‌کنیم.

در این بیانیه آمده است: بر ضرورت عقب‌نشینی کامل نظامیان اسرائیلی از نوار غزه تأکید می‌کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا


پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت حسام زیدان خبرنگار العالم


باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است