تعمیرات اساسی ۱۱ سکوی پارس جنوبی به پایان رسید

دوشنبه 16 تير 1404
17:16
تعمیرات اساسی ۱۱ سکوی پارس جنوبی به پایان رسید مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: در جریان جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، سکوهای پارس جنوبی بدون وقفه به فعالیت خود ادامه دادند و در کنار حفظ جریان پایدار برداشت گاز، عملیات تعمیرات اساسی نیز طبق برنامه پیش رفت به‌طوری که تاکنون تعمیرات اساسی ۱۱ سکو با موفقیت به پایان رسیده است.

العالم ـ ایران

تورج دهقانی روز دوشنبه با اشاره به اهمیت اجرای به‌موقع برنامه‌های تعمیرات اساسی برای آمادگی سکوهای فراساحلی میدان مشترک پارس جنوبی در ماه‌های سرد سال اظهار کرد: با عملکرد منسجم و هوشمندانه در بخش عملیات و پشتیبانی و همکاری مجدانه دیگر بخش‌ها، همزمان با برداشت پایدار گاز و تأمین انرژی مورد نیاز کشور در شرایط بحرانی، اجرای تعمیرات اساسی سکوهای دریایی نیز با هیچ‌گونه وقفه‌ای مواجه نشد و طبق برنامه پیش رفت.

وی با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تاکنون تعمیرات اساسی ۱۱ سکوی فراساحلی میدان مشترک پارس جنوبی انجام شده است، تصریح کرد: شرکت نفت و گاز پارس با تمرکز بر استمرار برداشت گاز، در مسیر تأمین پایدار انرژی و خدمت‌رسانی به ملت شریف ایران از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای عملیاتی و ستادی شرکت در تحقق برنامه‌ها، از تلاش‌ها و مجاهدت‌های شبانه‌روزی کارکنان به‌ویژه در بخش‌های عملیاتی و پشتیبانی که با وجود محدودیت‌های پروازی با حضور مستمر خود پایداری تولید را تضمین کرده‌اند، قدردانی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند


تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» در جنوب لبنان


حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در مرگلیوت


همتی از طراحی برنامه تامین مالی بازسازی اقتصاد ملی خبر داد


سردار طلایی‌نیک: ایران آماده پاسخ بی‌درنگ به تجاوز دشمن است


مأموریت پزشکیان به عارف درباره اینترنت