گزارش العالم از رزمایش مشترک ایران و روسیه در دریای خزر +فیلم

چهارشنبه 1 مرداد 1404
14:42
رزمایش مشترک دریایی با عنوان «با هم برای دریای امن و امان خزر» برای ایجاد امنیت پایدار در این پهنه آبی استراتژیک، با مشارکت واحدهایی از نیروی دریایی ارتش ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و واحدهای روسی، در بندر انزلی در شمال ایران برگزارشد.

العالم - ایران

مهدی عبدالصاحب خبرنگار شبکه خبری العالم در بندرانزلی گزارش داد که این رزمایش با شعار «با هم برای دریای خزری ایمن و امن»، با حضور نیروهای دریایی ارتش و سپاه، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، فدراتیو روسیه و ناظرانی از کشورهای حاشیه دریای خزر، از روز دوشنبه (30 تیرماه) به مدت ۳ روز به میزبانی ناوگان شمال و منطقه چهارم دریایی امام رض ا(ع) نیروی دریایی ارتش برگزار شد.

رزمایش مرکب امداد و نجات دریایی ۲۰۲۵ دریای خزر (CASAREX2025) به میزبانی ناوگان شمال و منطقه چهارم دریای امام رضا(ع) نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دو فاز ساحلی و دریایی که از روز دوشنبه آغاز شده بود، امروز (چهارشنبه) پس از سه روز پایان یافت.

امیر دریادار دوم محسن رزاقی سخنگوی رزمایش مرکب امداد و نجات ۲۰۲۵ دریای خزر (CASAREX 2025) در نشست خبری در باره این رزمایش گفته بود: رزمایش مرکب امداد و نجات دریای خزر، به منظور اجرایی شدن تدابیر فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر «توسعه دیپلماسی مبتنی بر همکاری‌های بین‌المللی» و «ایجاد همگرایی و هماهنگی در اقدامات مشترک بین نیروهای دریایی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای حاشیه دریای خزر» و در راستای «تامین امنیت و ایمنی دریانوردی در دریای خزر برای کشتی‌های تجاری» و «دستیابی به یک روش مورد پذیرش طرفین برای طراحی و اجرای رزمایش‌های مرکب آینده» در دو فاز ساحلی و دریایی به مدت سه روز برگزار می شود.

امیر دریادار دوم رزاقی، با تاکید بر اینکه اجرای این رزمایش مرکب، عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران برای تامین ایمنی و امنیت دریایی در ابعاد مختلف را نشان خواهد داد، تصریح کرد: تمرین عملی توانمندی‌های نیروی دریایی منطقه‌ای در برقراری امنیت و ایمنی در دریا، افزایش خودباوری در بین کارکنان شناورها و واحدهای عمل کننده در دریا و «توسعه همگرایی در بین نیروهای دریایی کشورهای حاشیه دریای خزر از اهداف برگزاری این رزمایش است.

وی تاکید کرد: برقراری امنیت در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است و بر همین اساس نیروهای دریایی جمهوری اسلامی ایران اجازه هیچ‌گونه تعدی را در حوزه دریا نخواهند داد و با همکاری کشورهای منطقه و حاشیه دریای خزر ایمنی و امنیت کامل آن را برقرار خواهند کرد.

گفتنی است که در این رزمایش، تمرینات مختلف از جمله کمک به کشتی سانحه‌دیده، عملیات تبادل عمودی، عملیات تجسس و نجات، تمرین مانور افسر نگهبان، صورت بندی، عکس برداری هوایی و رژه دریایی توسط یگان‌های دریایی جمهوری اسلامی ایران و فدراتیو روسیه انجام شد.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی