بقائی: جنایتکاران بی‌رحم صهیونیست را باید مهار کرد

پنج‌شنبه 2 مرداد 1404
18:33
بقائی: جنایتکاران بی‌رحم صهیونیست را باید مهار کرد سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از وضعیت فاجعه‌بار انسانی در غزه انتقاد و بر ضرورت اقدام فوری برای جلوگیری از کشتار جمعی مردم غزه و پایان‌دادن به بی‌کیفرمانی جنایتکاران صهیونیست تاکید کرد.

العالم - ایران - سیاسی

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس با اشاره به تشدید نسل‌کشی و اوضاع فاجعه‌بار انسانی در غزه با حمایت همه جانبه غرب از این رژیم نوشت: رژیم صهیونیستی با استفاده از تسلیحات ساخت غرب به کشتار ادامه می‌دهد؛ با همراهی غرب غزه را دچار قحطی و گرسنگی می‌کند؛ با وتوهای آمریکا و پشتیبانی غرب از هرگونه پاسخگویی و بازخواست مصون نگاه داشته می‌شود.

بقائی افزود: همبن الان هم بسیار دیر است: نفاق و بی‌عملی و حرف‌های توخالی بس است. مسئولیت مشترک همه ماست که برای نجات جلوگیری از از امحای دسته‌جمعی مردم مظلوم غزه بر اثر گرسنگی و تشنگی همین اکنون اقدام کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: جنایتکاران بی‌رحم را باید مهار کرد و به بی‌کیفرمانی آنها پایان داد.

0% ...

آخرین اخبار

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان به مناسبت روز مقاومت آغاز شد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم


حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم