برای اولین بار

اذعان سازمان‌های اسرائیلی به نسل‌کشی در غزه!+فیلم

سه شنبه 7 مرداد 1404
22:43
سازمان‌های «بتسیلم» و «پزشکان برای حقوق بشر» اسرائیلی در دو گزارش جداگانه، جامعه جهانی را به اتخاذ اقدامات فوری علیه رژیم صهیونیستی به منظور توقف نسل‌کشی در باریکه غزه فرا خواندند.

العالم _ فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، پس از ۲۲ ماه جنگ ویرانگر و شهادت ده‌ها هزار فلسطینی، برای اولین بار دو سازمان حقوقی اسرائیلی با اذعان به اینکه ارتش اسرائیل در باریکه غزه در حال ارتکاب کشتار جمعی است، خواستار توقف این نسل کشی شدند.

شایان ذکر است که این دو سازمان «بتسیلم» و «پزشکان برای حقوق بشر» هستند که بر اساس گزارش این سازمان‌ها، آنچه در باریکه غزه رخ می‌دهد، قابل قبول نیست و سرنوشت بیش از دو میلیون فلسطینی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

«بتسیلم» در گزارش خود به اظهارات مقامات ارشد اسرائیلی اشاره کرده است که تأکید می‌کنند آنچه در غزه رخ داده، جنگ نبوده، بلکه پاکسازی قومی بوده است.

«یولی نوفاک» مدیر اجرایی بتسیلم، گفت: «اسرائیل در حال نسل‌کشی علیه فلسطینیان در باریکه غزه است. نسل‌کشی نباید رخ دهد، نه اینجا و نه هیچ جای دیگر، تحت هیچ شرایطی. این یکی از امور غیر قابل توجیه است.»

اگرچه اعتراف سازمان‌های حقوقی اسرائیلی دیرهنگام صورت گرفته است، اما این اعتراف می‌تواند در تشدید فشارهای مردمی بر رژیم نتانیاهو مؤثر باشد. علاوه بر این، اعتراف سازمان‌های اسرائیلی به جنایاتی که در غزه صورت گرفته است، می‌تواند به عنوان یک دلیل قوی در دست فلسطینیان برای محاکمه اشغالگران در آینده باشد.

«احمد غنیم» از رهبران جنبش فتح به شبکه العالم گفت: «بیداری وجدان انسانی در سطح بین‌المللی و خدشه دار شدن وجهه رژیم اشغالگر در جامعه جهانی، برخی اسرائیلی‌ها را واداشته تا تلاش کنند چهره اسرائیل را بزک کنند. این یک آرایش سطحی برای رژیم اشغالگر است؛ به این معنا که بیداری وجدانی درون این جامعه رخ نداده، بلکه تلاشی است برای نجات تصویری که در جامعه جهانی فروپاشیده یعنی همان تصویر اشغالگری.»

با این حال، با وجود اذعان سازمان‌هایی چون «بتسلیم» و «پزشکان برای حقوق بشر» به جنایات رژیم اشغالگر، آنان همچنین اتهاماتی را متوجه مقاومت فلسطین کرده‌اند؛ تلاشی برای هم‌تراز نشان دادن قربانی و جلاد.

گنجاندن مقاومت فلسطین در گزارش‌های نهادهای حقوق بشری اسرائیلی، به نوعی تلاش برای توجیه کشتارهای ارتش اسرائیل علیه فلسطینیان در باریکه غزه است.

0% ...

آخرین اخبار

امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد