زلنسکی: بعد از دیدار ویتکاف و پوتین با ترامپ گفت وگو کردم

پنج‌شنبه 16 مرداد 1404
04:08
زلنسکی: بعد از دیدار ویتکاف و پوتین با ترامپ گفت وگو کردم ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی اعلام کرد که بعد از دیدار استیو ویتکاف فرستاده ویژه کاخ سفید و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت وگو کرده است.

زلنسکی در یادداشتی در تلگرام خود نوشت که درباره سفر ویتکاف به مسکو میان او، ترامپ و سران اتحادیه اروپا مذاکراتی انجام شده است.

رئیس جمهور اوکراین اظهار کرد: من بعد از سفر ویتکاف به مسکو در یک نشست مجازی با ترامپ گفت وگو کردم و سران اتحادیه اروپا نیز در این گفت وگو شرکت داشتند.

زلنسکی در ادامه با اظهار قدردانی از حمایت سران کشورهای غربی از اوکراین، افزود: در جریان این نشست ما درباره دیدار ویتکاف و پوتین با یکدیگر گفت وگو کردیم.

او با اشاره به اینکه موضوع اصلی گفت‌ وگو با ترامپ و سران اتحادیه اروپا، پایان دادن به جنگ در اوکراین بود، تاکید کرد: موضع ما و متحدان‌ ما کاملاً روشن است؛ جنگ باید پایان یابد.

زلنسکی همچنین با بیان اینکه اوکراین قطعاً از استقلال خود دفاع خواهد کرد، تصریح کرد: همه ما به صلحی پایدار و قابل اعتماد نیاز داریم و روسیه باید به جنگی که خود آغاز کرده است، پایان دهد.

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷