گزارش العالم از اعتراض گسترده صهیونیستها به اشغال غزه

يکشنبه 19 مرداد 1404
14:24
گزارش العالم از اعتراض گسترده صهیونیستها به اشغال غزه چندین شهر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین شاهد اعتراضات گسترده علیه تصمیم کابینه رژیم اسرائیل مبنی بر اشغال کامل غزه و سیاست‌های کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم بود و تظاهرات کنندگان خواستار پایان جنگ علیه غزه و توافق با مقاومت فلسطین برای تبادل اسرا شدند.

العالمفلسطین اشغالی

«خضر شاهین» خبرنگار شبکه خبری العالم از شهر اشغالی قدس گزارش داد: موجی از اعتراضات گسترده با مشارکت هزاران نفر از اعضای خانواده های اسیران صهیونیست و حامیان آنها خیابان های شهرهای مختلف در سرزمین های اشغالی را در نوردید و آنها شعارهایی در محکومیت تصمیم روز پنجشنبه کابینه برای اشغال شهر غزه سردادند و چنین اقدامی را به منزله صدور حکم اعدام برای اسیران صهیونیست زنده و ناپدید شدن اجساد اسیران صهیونیست مرده در نوار غزه دانستند.

معترضان، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل را مسئولیت کامل ناکامی های امنیتی و سیاسی دانستند و تأکید کردند که کابینه او توسط افرادی اداره می‌شود که دوستدار مرگ و نابودی هستند و این رژیم را به سمت آینده ای نامعلوم سوق می‌دهند.

«نادر سلیمه» پژوهشگر امور رژیم اسرائیل به خبرنگار العالم گفت: آنچه در فضای عمومی نوار غزه در نتیجه بازگشت به سیاست پاکسازی قومی و جنگ کنونی در حال رخ دادن است، به این نکته مهم اشاره دارد که نتانیاهو به کرسی قدرت چسبیده است.

خبرنگار العالم گفت: معترضان در شعارهای خشمگین خود به نتانیاهو هشدار دادند که هرگونه تصمیمی برای اشغال بخش‌هایی از غزه یا کشتن اسیران صهیونیست با واکنش‌های گسترده‌ای مواجه خواهد شد. آنها همچنین تأکید کردند که نتانیاهو را در همه جا مجازات خواهند کرد.

به گفته خبرنگار العالم، این اعتراضات با مداخله پلیس رژیم اسرائیل و استفاده از زور برای متفرق کردن تظاهرات کنندگان به درگیری کشیده شد و در جریان آن شماری زخمی و شمار دیگری بازداشت شدند.

«احمد الصفدی» تحلیلگر سیاسی به خبرنگار العالم گفت: فشارها بر کابینه اسرائیل رو به افزایش است. نتانیاهو بدنبال کاستن از این فشارها برای برکنار کردن دادستان کل و رئیس دستگاه امنیت داخلی (شاباک) است. او همچنین با فشار خانواده‌های اسیران، فشار ارتدکس‌های حریدی که از خدمت نظامی وظیفه امتناع می‌کنند، فشار نظامیان ذخیره و فشار شرکت‌ها و شوراهای اقتصادی اسرائیل به دلیل رکود و انقباض اقتصادی ناشی از سیاست‌های متکبرانه کابینه نتانیاهو روبرو است.

به گفته خبرنگار العالم، جریان های اپوزیسیون رژیم اسرائیل در مقابل خواستار یک کمپین نافرمانی مدنی فراگیر برای سرنگونی کابینه نتانیاهو و توقف جنگ علیه غزه شده و تأکید کرده اند که ادامه رویکرد فعلی، امنیت صهیونیستها را تضعیف و چرخه خشونت در منطقه را تشدید می‌کند.
این جریان ها مطمئن شده اند که نتانیاهو هیچ توافقی با حماس نمی‌خواهد، زیرا این امر به معنای شکست او خواهد بود و نتانیاهو تصمیم گرفته است که جان مابقی اسیران صهیونیست را قربانی کند.

0% ...

آخرین اخبار

جورج گالووی: سفر ترامپ به پکن تحقیرآمیزترین سفر در تاریخ آمریکا بود


تصویب انحلال کنست رژیم صهیونیستی و پایان کار نتانیاهو


پیام رهبر معظم انقلاب در بزرگداشت شهید جمهور "رئیسی"


چین در سازمان ملل: آمریکا و اسرائیل مصدر بحران منطقه اند


کره جنوبی: "اسرائیل" شهروند ما را ربوده است


مالزی اقدام ارتش صهیونیستی به توقیف ناوگان جهانی"الصمود" را به شدت محکوم کرد


توجیه فرمانده سنتکام درباره دلیل خروج ناوگروه "جرالد فورد" از منطقه


ریابکوف: حق ایران برای انرژی صلح آمیز هسته‌ای سلب‌نشدنی است


سفر بی‌نتیجه و پرحاشیه ترامپ به چین سوژه طنز رسانه های آمریکا


رئیس‌جمهور چین در دیدار با پوتین: جنگ در منطقه غرب آسیا باید پایان یابد