نقش یمن در مقابله با رویای اشغالگری صهیونیسم که هرگز تحقق نمی‌یابد

يکشنبه 2 شهريور 1404
14:39
برنامه تحلیلی «بتوقيت الیمن» که از شبکه خبری العالم پخش می شود در این قسمت به بررسی تاکتیک جدید مقاومت در غزه در برابر تجاوز و محاصره رژیم غاصب صهیونیستی پرداخته وهمچنین به نقش فعال و مستمر یمن در حمایت از حقوق فلسطینیان و مقابله با پروژه‌های توسعه‌طلبانه رژیم اشغالگر در منطقه می‌پردازد.

العالم _ فلسطین اشغالی

پس از بیش از یک سال و ده ماه حملات و محاصره وحشیانه غزه توسط رژیم صهیونیستی، مقاومت فلسطین همچنان پایدار مانده و به دشمن ضربه می‌زند، در حالی که یمن نیز در تمام زمینه‌ها این مقاومت را همراهی می‌کند.

اما سکوت و موضع‌گیری‌های ضعیف حکام عرب در قبال تهدیدهای مکرر نتانیاهو درباره پروژه «اسرائیل بزرگ» پرسش‌برانگیز است؛ این در حالی است که یمن با وجود حملات مداوم، عهد بسته تا آخرین نفس مقابله کند و اراده و مقاومت خود را تقویت نماید.

دکتر حمود الاهنومی، پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی، در میزگرد «بتوقيت الیمن» که از شبکه العالم پخش می شود، گفت: «نتانیاهو و سرکردگان رژیم صهیونیستی صراحتاً نشان می‌دهند که به کدام باورها و اهداف اعتقاد دارند؛ اعتقاداتی که ریشه در سوءاستفاده گروه‌های صهیونیستی از دین و سیاست دارند؛ امروز،برخی یهودیان که به متون منحرف شده تورات اعتقاد دارند، جسورانه اظهاراتی افراطی مطرح می‌کنند.»

این تحلیلگر سیاسی یمنی افزود: «این متون ادعا می‌کنند خداوند از نیل تا فرات این سرزمین‌ها را به آن‌ها عطا کرده است؛و نتانیاهو خود را در جایگاه دوم پس از داوود پیامبر می‌داند و اعتقاد دارد که زمان اجرای این رؤیا فرا رسیده است؛ او همراه با صهیونیست‌های مسیحی و یهودی تلاش می‌کند این پروژه توسعه‌طلبانه گسترده را به مرحله عمل برساند، زیرا هیچ مانعی بر سر راه خود نمی‌بیند.»

دکتر الاهنومی همچنین تأکید کرد: «غزه از دو سال پیش در معرض نسل‌کشی قرار دارد و اشغالگران تصور می‌کنند حزب‌الله لبنان به مرحله‌ای رسیده که نتواند مانع این پروژه توسعه‌طلبانه شود؛ همچنین سوریه نابود شده و یمن وارد جنگ فرسایشی شده است. نتانیاهو با حمایت صهیونیست‌های آمریکا، اروپا و استرالیا به‌صراحت رویای صهیونیستی خود را اعلام کرده است؛ مسئله بطلان تشکیل دولت مستقل فلسطین و اشغال کشورهای موجود در اطراف فلسطین تنها بخش کوچکی از پروژه‌های توسعه‌طلبانه است که آن‌ها دنبال می‌کنند.»

وی تأکید کرد: «این اهداف شعار و تهدید صرف نیستند؛ بلکه طرح‌هایی صد ساله بر مبنای دین تحریف‌شده هستند که با استفاده از نفوذ دینی، دولت توسعه‌طلبی را به منطقه تحمیل می‌کنند؛ اکنون آن‌ها عملاً در حال اجرای این برنامه‌ها هستند و صرفاً شعار نمی‌دهند».

شایان ذکر است که این گزارش اختصاصی شبکه خبری العالم، چشم‌اندازی دقیق و تأمل‌برانگیز را درباره نقش یمن و مقاومت در منطقه، در برابر طرح‌های توسعه‌طلبانه و اشغالگرانه ارائه می‌دهد و نشان می‌دهد چگونه یمن به عنوان یک همراه استراتژیک برای مقاومت فلسطین ایستاده است.

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند