حماس: کشورهای عربی و اسلامی به یمن بپیوندند

دوشنبه 3 شهريور 1404
03:05
حماس: کشورهای عربی و اسلامی به یمن بپیوندند جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای خواستار پیوستن کشورها و ملت‌های اسلامی و عربی به یمن در مبارزه با رژیم صهیونیستی شد.

جنبش حماس در این بیانیه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و حمله به زیرساخت های غیرنظامی را نقض آشکار حاکمیت کشورها و قوانین بین المللی دانست.

حماس در ادامه این تجاوز را تلاشی برای منصرف کردن یمن از یاری ملت مظلوم فلسطین دانست و خواستار موضعی یکپارچه و آشکار از سوی کشورهای عربی و اسلامی در حمایت از یمن و یاری ملت فلسطین در مقابله با وحشیگری رژیم صهیونیستی و اهداف استعماری آن به ویژه پس از اعلام قصد سران این رژیم در تشکیل طرح موسوم به «اسرائیل بزرگ» در سرزمین‌های عربی، شد.

جنبش حماس در پایان این بیانیه موضع شجاعانه ملت و نیروهای مسلح یمن را ستود و از کشورها و ملت‌های عربی و اسلامی و همه آزادگان جهان خواست تا در مقابله با رژیم صهیونیستی و این مسیر درخشان برای پایان دادن به اشغالگری و آزادسازی مقدسات و همه سرزمین‌های اشغالی عربی به ملت یمن بپیوندند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند