جبهه مردمی فلسطین: ملت یمن تسلیم ناپذیر است

دوشنبه 3 شهريور 1404
02:45
جبهه مردمی فلسطین: ملت یمن تسلیم ناپذیر است جبهه مردمی برای آزادسازی فلسطین در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن تجاوز اخیر رژیم اشغالگر علیه یمن، تاکید کرد که ملت یمن تسلیم ناپذیر است و به حمایت از غزه ادامه می‌دهد.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین در این بیانیه افزود: ما تجاوز وحشیانه علیه صنعا پایتخت یمن را محکوم کرده و آن را تلاشی شکست خورده برای تسلیم کردن مردم یمن و توقف عملیات‌های آنان در حمایت از نوار غزه می‌دانیم.

این بیانیه می‌افزاید: ما همبستگی خود با رهبران، نیروها و مردم یمن را اعلام کرده و معتقدیم این ملت شجاع و راسخ هرگز شکست و تسلیم را نپذیرفته و به نبرد خود در حمایت از نوار غزه ادامه خواهد داد.

عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن پیش تر در اظهاراتی تاکید کرد که پشتیبانی از نوار غزه با تمام هزینه‌ای که دارد، ادامه می‌یابد.

محمد البخیتی در گفت وگو با شبکه فلسطین الیوم، گفت: تجاوز به یمن، عزم و اراده ما را برای ادامه عملیات‌ها علیه رژیم صهیونیستی دوچندان می‌کند و موضع ثابت ما در قبال فلسطین و نوار غزه تغییری نخواهد کرد.

وی افزود: این تجاوزها انتقام جویانه است و عملیات ما ادامه می‌یابد.

البخیتی گفت: امروز موضع صحیح، پشتیبانی از نوار غزه است و این پشتیبانی با هر هزینه‌ای ادامه می‌یابد.

وی تصریح کرد: موضع و عملیات یمن به نمایندگی از همه آزادگان جهان است.

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: حملات رژیم صهیونیستی به یمن نشانه میزان تاثیر حمله موشکی روز گذشته یمن است.

البخیتی با تاکید براینکه تجاوز امروز با عملیات‌های بیشتر پاسخ داده می‌شود، تصریح کرد: عملیات ما ادامه می‌یابد و جبهه داخلی یمن در مقابله با این تجاوزها متحد و یکپارچه است.

شبکه ۱۵ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع اعلام کرد که بیش از ۱۴ جنگنده اسرائیلی عصر یکشنبه با استفاده از بیش از ۴۰ موشک و بمب اهداف یمنی را هدف قرار دادند.

وزارت بهداشت یمن با صدور اطلاعیهای از افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به چهار شهید خبر داد.

وزارت بهداشت یمن در این اطلاعیه اعلام کرد که شمار شهدای تجاوز عصر یکشنبه رژیم صهیونیستی به پایتخت این کشور به چهار تن و شمار مجروحان به ۶۷ نفر افزایش یافته است.

0% ...

آخرین اخبار

فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی


با حکم قالیباف، بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد