فرمانده سابق لشکر غزه: نتانیاهو برای جلب رضایت ترامپ اسراییل را بسوی مرگ می کشاند

يکشنبه 9 شهريور 1404
21:02
فرمانده سابق لشکر غزه: نتانیاهو برای جلب رضایت ترامپ اسراییل را بسوی مرگ می کشاند فرمانده سابق لشکر غزه با بیان این که نتانیاهو بدون موافقت ترامپ نمی‌تواند به اندازه یک بند انگشت حرکت کند، گفت: وی برای جلب رضایت ترامپ اسراییل را به سوی مرگ در غزه می کشاند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

یسرائیل زیو فرمانده سابق لشکر غزه خاطرنشان کرد: کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل، فقط به صرف جلب رضایت دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا، اسرائیل را به سمت گامی کشنده در غزه پیش می برد؛ گامی که با اهداف جنگ مغایرت دارد.

وی افزود: نتانیاهو بدون موافقت ترامپ نمی‌تواند حتی به اندازه یک بند انگشت حرکت کند.

فرمانده سابق لشکر غزه گفت: اشغال غیرضروری بلوک‌های بتنی مسلح در غزه هزینه گزافی از جان نظامیان ارتش خواهد داشت.

یسرائیل زیو خاطرنشان کرد: کابینه نتانیاهو هیچ هدف، راهبرد و یا هوش سیاسی ندارد و پشت ابتکارهای ارتش پنهان می شود.

وی تصریح کرد: اسرائیل در غزه به سمت تله حرکت می کند و افراط گرایانی امثال اسموتریچ وزیر دارایی اسراییل، به طور کامل نتانیاهو را تحت سلطه خود درآورده اند.

فرمانده سابق لشکر غزه افزود: اشغال غزه خطری بزرگ برای وحدت و انگیزه نظامیان ارتش اسرائیل برای جنگ محسوب می شود.

وی در باره فرافکنی های نتانیاهو گفت: وی ایال زامیر رئیس ستاد ارتش را مسئول شکست قبلی در غزه می داند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد