خبر فوری:

درخواست مقام لبنانی از رئیس‌جمهور برای گفتگوی ملی

جمعه 14 شهريور 1404
20:39
درخواست مقام لبنانی از رئیس‌جمهور برای گفتگوی ملی نایب رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان در خطبه نماز جمعه امروز بیروت اظهار داشت: منشور سازمان ملل منقضی شده و فقط سراب آن به ما رسیده است. زخم‌های ما همچنان در فلسطین، لبنان، جهان عرب و اسلام و در هر نقطه ستمدیده جهان که سرنوشت خود را به آن واگذار کردیم، در حال خونریزی است .

العالم -لبنان

شیخ علی الخطیب الخطیب بار دیگر از «رئیس جمهور لبنان، که مورد اعتماد کشور و امانتدارقانون اساسی و مسئول حفظ صلح و همزیستی مدنی است، خواست تا برای بررسی مسئله سلاح، گفتگوی ملی را آغاز کند و راه حلی در خدمت منافع ملی ارائه داده و به پیشنهادهای فتنه‌انگیز برخی برای کشاندن کشور به هرج و مرج و اجرایی کردن اهداف دشمن که از طریق جنگ به آنها نرسیده، پایان دهد.»

خطیب افزود: «مقابله با تهدید لبنان توسط رژیم صهیونیستی، مستلزم وحدت همه لبنانی‌ها تحت حمایت یک دولت قوی و عادل است، نه کشیدن شمشیر علیه کسانی که گرانبهاترین دارایی‌های خود را فدا کردند و برای حفظ حاکمیت و کرامت مردم خود در برابر دشمن ایستادند.»

وی گفت: «دولت لبنان امروز با یک نقطه عطف تاریخی روبرو است و باید از تجربیات گذشته که کشور را به ویرانی فاجعه‌بار انسانی و مادی سوق داد، درس بگیرد».

0% ...

آخرین اخبار

جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم


حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است