نشست اضطراری شورای امنیت درباره تنش میان لهستان و روسیه

پنج‌شنبه 20 شهريور 1404
13:47
نشست اضطراری شورای امنیت درباره تنش میان لهستان و روسیه نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره تنش میان لهستان و روسیه به درخواست ورشو امروز به وقت محلی برگزار می شود.

العالم ـ اروپا

خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه لهستان امروز پنجشنبه اعلام کرد که شورای امنیت سازمان ملل متحد به درخواست ورشو، نشست اضطراری را برای بررسی نقض حریم هوایی لهستان در این هفته برگزار خواهد کرد.

رادوسلاو سیکورسکی، وزیر امور خارجه لهستان به رادیو محلی این کشور گفت: (ما) توجه جهان را به این حمله پهپادی بی‌سابقه روسیه به یکی از اعضای سازمان ملل، اتحادیه اروپا و ناتو جلب می‌کنیم. من در گذشته در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد حضور داشتم؛ به نظر من استدلال‌های ما قانع‌کننده بوده است.

از سوی دیگر، خبرگزاری یورو نیوز اعلام کرد: پس از حمله پهپادهای روسی به خاک لهستان در این هفته، شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز پنجشنبه به درخواست ورشو جلسه اضطراری برگزار خواهد کرد.

گفتنی است که لهستان بامداد چهارشنبه ۱۹ شهریور چند پهپاد را که در جریان حمله گسترده روسیه به غرب اوکراین وارد حریم هوایی این کشور شده بودند، سرنگون کرد.

دونالد تاسک، نخست‌وزیر لهستان، ادعا کرده بود که حریم هوایی کشورش با شمار زیادی از پهپادهای روسی نقض شد و آن‌هایی که تهدید مستقیم به شمار می‌آمدند سرنگون شدند.

0% ...

آخرین اخبار

کنایه عراقچی به آمریکا در خصوص تکرار سناریوی ویتنام در ایران


هشدار عراقچی نسبت به برنامه‌های رژیم صهیونیستی برای حمله به زیرساختهای ایران


پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵؛ سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی»


سردار قاآنی: وحدت امت اسلامی مایه وحشت استکبار جهانی و صهیونیزم بین الملل است


رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه چین و انگلیس درباره ایران


سپاه: موج ۶۸ عملیات وعده صادق ۴ با نمایش ترکیبی از اقتدار دریایی و هوایی انجام شد


واکنش عراقچی به تحقیر مسیح (ع) و ستایش چنگیز مغول توسط نتانیاهو


قالیباف خطاب به کشورهای اسلامی؛ خودمان باید سرنوشتمان را به دست بگیریم


سردار شکارچی: از این پس مراکز سیاحتی و تفریحی در جهان برای دشمنان امنیت نخواهد داشت


دستور پزشکیان به استانداران: مردم نباید کمبودی احساس کنند