میزان مشارکت رای دهندگان عراقی تاکنون بیش از ۷۵ درصد بوده است

يکشنبه 18 آبان 1404 - 19:38

یک تحلیلگر سیاسی عراقی گفت: میزان مشارکت رای دهندگان تاکنون بیش از ۷۵ درصد گزارش شده که نسبت بالایی است و می‌توان گفت که این آغاز آزمون واقعی برای رأی گیری عمومی است.

العالم عراق

به گزارش شبکه العالم، پس از پایان سکوت انتخاباتی، عراق از صبح امروز (یکشنبه) شاهد آغاز فرآیند رأی‌گیری ویژه برای نظامیان و آوارگان در ششمین دوره انتخابات پارلمانی بود.

بنابر این گزارش، یک میلیون و سیصد هزار نفر در این مرحله واجد شرایط رای هستند.

ریاض الوحیلی، تحلیلگر سیاسی عراقی در این باره به شبکه خبری العالم گفت: انتخابات بدون مشکلات لجستیکی یا فنی یا درگیری در صندوق های اخذ رای انجام شده و به گفته کمیساریای عالی انتخابات شاهد حضور تعداد زیادی از رای دهندگان در حوزه‌های رأی‌گیری هستیم.

وی افزود: میزان مشارکت رای دهندگان تاکنون بیش از ۷۵ درصد گزارش شده که نسبت بالایی است و می‌توان گفت که این آغاز آزمون واقعی برای رأی گیری عمومی است. لذا موفقیت انتخابات مرحله ویژه، به معنای موفقیت رأی‌گیری عمومی خواهد بود.
بنابر این گزارش، مرحله عمومی و اصلی رای گیری انتخابات پارلمانی عراق روز سه شنبه (۲۰ آبان ماه) برگزار می شود.

الوحیلی تصریح کرد که در دوره‌های قبلی اشتباهاتی وجود داشت اما کمیساریای عالی انتخابات خاطرنشان کرد که در دوره فعلی این اشتباهات برطرف شده است.

وی افزود: به عنوان مثال کسانی که اثر انگشتشان مشخص نبود و نمی توانستند رای دهند و این مساله باعث می شد که گروههای سیاسی از این وضعیت گله مند باشند، اما در این دوره با نصب دوربین این مشکل برطرف شده و مشکلات دیگر نیز به همین شکل رفع و باعث شفافیت برگزاری انتخابات از سوی کمیساریای عالی انتخابات شده است.

پربیننده ترین خبرها