6 هزار کامیون کمک همچنان پشت دروازه های غزه

6 هزار کامیون کمک همچنان پشت دروازه های غزه
دوشنبه 3 آذر 1404 - 18:14

آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد ویژه پناهندگان فلسطینی (آنروا) با تاکید بر اینکه وضعیت انسانی در نوار غزه با وجود آتش بس همچنان فاجعه بار است، اعلام کرد: اسرائیل از ورود کارکنان آنروا به نوار غزه جلوگیری و ورود کمک ها را محدود کرده است که منجر به تجمع حدود شش هزار کامیون مواد غذایی در گذرگاه های ورودی این منطقه شده است.

العالم – فلسطین اشغالی
به گزارش پایگاه شروق نیوز، آژانس آنروا در بیانیه‌ای که امروز دوشنبه منتشر کرد، افزود: بیش از 90 درصد جمعیت غزه به طور کامل به کمک های انسانی وابسته هستند و این درحالی است که بسیاری از آنها فقط یک وعده غذایی در هر 24 ساعت دریافت می‌کنند. روزانه حدود 170 کامیون کمک وارد نوار غزه می‌شوند که تعداد بسیار کمتری از حداقل مورد نیاز برای رفع نیازهای اولیه مردم این منطقه است.
برپایه این گزارش، آنروا در حال حاضر 100 مرکز سرپناه را اداره می کند که بیش از 80 هزار آواره فلسطینی را در خود جای داده است. این آژانس همچنین به ارائه خدمات آموزشی به حدود 300 هزار دانش آموز از راه دور و 50 هزار دانش آموز به صورت حضوری در شرایط سخت و تحت فشار روانی ادامه می دهد.
آنروا تاکید کرد: بسیاری از کودکان به دلیل نداشتن نیمکت یا صندلی مجبور به نشستن روی زمین سرد می شوند که این امر دشواری یادگیری را افزایش می دهد و بر احساس امنیت و ثبات آنها تأثیر می گذارد.
در بخش سلامت، کلینیک های آژانس آنروا روزانه از طریق 7 مرکز ثابت و 35 مرکز سیار پزشکی پذیرای 15 هزار بیمار هستند، در حالی که تعداد ویزیت های پزشکی از 7 اکتبر از 15 میلیون ویزیت فراتر رفته است و نرخ میانگین سوء تغذیه به 90 درصد رسیده است.
آژانس آنروا اعلام کرد که از آغاز جنگ 380 کارمند خود را از دست داده است و 90 درصد از تأسیسات آنروا شامل حدود 300 ساختمان در اثر بمباران ها آسیب دیده است.

پربیننده ترین خبرها