دادستان تهران: پرونده‌ اغتشاشگران با جرم محاربه برای صدور حکم به دادگاه ارسال می‌شود

دادستان تهران: پرونده‌ اغتشاشگران با جرم محاربه برای صدور حکم به دادگاه ارسال می‌شود
سه شنبه 23 دی 1404 - 12:19

دادستان تهران گفت: تعدادی از پرونده‌های مرتبط با اغتشاشگران را که اتهام آنها منطبق با جرم محاربه است، به زودی (۳ تا ۴ روز آینده) به دادگاه ارسال می‌کنیم.

العالم - ایران / سیاسی

قوه قضاییه -- علی صالحی روز سه‌شنبه با بیان اینکه تمام تلاش ما این است که پرونده‌های قضایی مربوط به اغتشاشات اخیر را با دقت، قاطعیت، طبق قانون و در اسرع وقت، تشکیل و به دادگاه ارسال کنیم، افزود: تاکنون تعدادی از دستگیرشدگان اغتشاشات در دادسرای تهران تفهیم اتهام شده و با صدور قرار تامین متناسب، به زندان انتقال یافته اند.

وی با بیان اینکه همچنین تعدادی قرار جلب دادرسی و کیفرخواست هم در زمینه اغتشاشات اخیر صادر شده است، گفت: پرونده‌هایی که در آنها، اقدامات مجرمانه متهمان و اغتشاشگران منطبق با محاربه است، به صورت ویژه در حال رسیدگی است.

صالحی تاکید کرد: براساس هماهنگی انجام شده با ضابطین، کار تکمیل تحقیقات و مستندسازی‌ها در اسرع وقت و با دقیق انجام می شود، همچنین با مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، هماهنگی لازم برای معرفی کارشناس و تعیین خسارت ها انجام شده است.

مسئولیت خسارات اغتشاشات اخیر بر عهده رژیم صهیونیستی و آمریکا است

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد دادستان کل کشور هم در این خصوص گفت: مسئولیت خسارات مالی و جانی وارده اغتشاشات و آشوب‌های اخیر، بر عهده رژیم صهیونیستی، آمریکا ، اشخاص و گروه‌های حامی اغتشاشگران در داخل و خارج کشور است.

وی ضمن تسلیت شهادت جمعی از حافظان نظم و امنیت از جمله دادستان اسفراین در جریان اغتشاشات و حملات تروریستی اخیر، اظهار کرد: از آغاز فتنه اخیر، دادستان‌ها و قضات سراسر کشور در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند و ضمن رصد صحنه از نزدیک، بر همه امور نظارت دارند.

وی تاکید کرد: با توجه به اِقرار مسئولان رژیم صهیونیستی مبنی بر تسلیح تروریست‌ها، حمایت رئیس‌جمهور بی‌منطق و مستکبر آمریکا از نیروهای تروریستی و تحریک و تشویق آنها همچنین اعلام حمایت و پشتیبانی از اغتشاشات توسط برخی چهره‌هایی که در سایه امنیت و امکانات جمهوری اسلامی ایران توانسته‌اند به جایگاهی برسند، معتقدیم که مسئولیت خسارات مالی و جانی وارده اغتشاشات و آشوب‌های اخیر، بر عهده رژیم صهیونیستی، آمریکا و اشخاص و گروه‌های حامی اغتشاشگران در داخل و خارج کشور است.

کلید واژه ها :

پربیننده ترین خبرها