العالم ـ ایران ـ سیاسی
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران سه شنبه شب در تماس های جداگانه با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر قطر و قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق گفتوگو کرد.
علی لاریجانی و نخست وزیر قطر در این گفتوگو درباره روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه رایزنی کردند.
لاریجانی در این تماس تاکید کرد: همکاریهای دو کشور (ایران و قطر) بسترساز ثبات و امنیت پایدار منطقه است.
نخست وزیر قطر نیز با اشاره به روابط باسابقه و دیرپا بین دو کشور گفت: ما به دنبال گسترش روابط برادرانه با ایران هستیم. ما در مسائل سخت منطقهای درکنار هم بودهایم و هرگونه تلاش برای برهم زدن ثبات در ایران را همراه با پیامدهایی جدی علیه ثبات منطقه میدانیم.
لاریجانی همچنین با مشاور امنیت ملی عراق هم درباره مناسبات دوجانبه و اجرای توافقنامه امنیتی بین دو کشور گفتوگو کرد.
اعرجی، مشاور امنیت ملی عراق در این تماس تلفنی گفت : خدا را شاکرم که این پیروزی را برای ملت بزرگ ایران رقم زد. دشمنان نمیدانند که وقتی به ملت ایران حمله کنند مردم ایران باقدرت و متحد در کنار هم قرار میگیرند و تصویری زیبا از خود ارائه میدهند.
مشاور امنیت ملی عراق تاکید کرد: مسیر ما (ایران و عراق) مشترک و یکی است و این پیروزی بزرگی برای ماست.