العالم ـ اروپا
به گزارش آناتولی، معترضان که به دعوت شماری از سازمانهای جامعه مدنی تجمع کردند، پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: «اشغال فلسطین را فورا پایان دهید»، «نسلکشی و محاصره را پایان دهید»، «کمکهای انسانی را وارد کنید» و «اسرائیل باید به توافق صلح پایبند باشد.»
معترضان همچنین از دولت سوئد خواستند که اسرائیل را تحت تحریم جامع نظامی قرار دهد.
طبق آمارهای رسمی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون حدود بیش از ۷۱ هزار فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیده و بیش از ۱۷۱ هزار نفر دیگر نیز مجروح شدهاند.
همچنین مدیر مجمع پزشکی الشفا در نوار غزه با هشدار درباره فروپاشی بیسابقه و سازمانیافته نظام بهداشت و درمان اعلام کرد که به دلیل تخریب زیرساختهای حیاتی و تداوم محاصره از سوی نظامیان اشغالگر، بیش از ۲۰ هزار بیمار و مجروح در آستانه مرگ قرار دارند و تاکنون بالغ بر ۳۳۰۰ نفر از آنها در فهرستهای انتظار اعزام به خارج جان باختهاند.
تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه با حمایت آمریکا علاوه بر نسلکشی فلسطینیها، ویرانی گستردهای بر جای گذاشت که منجر به نابودی ۹۰ درصد زیرساختهای نوار غزه شده است و سازمان ملل متحد هزینه بازسازی این خسارتها را حدود ۷۰ میلیارد دلار برآورد کرده است.