حمله دشمن آمریکایی– صهیونی به مجتمع غنی‌سازی نطنز

شنبه 1 فروردين 1405
15:04
حمله دشمن آمریکایی– صهیونی به مجتمع غنی‌سازی نطنز سازمان انرژی اتمی ایران در پی حمله مجدد دشمن آمریکایی–صهیونی به مجتمع غنی‌سازی نطنز اعلام کرد: با توجه به داده‌های ثبت‌شده در سامانه‌های پایش، هیچ‌گونه نشت مواد پرتوزا در این مجتمع گزارش نشده است و هیچ خطری ساکنان مناطق اطراف این سایت را تهدید نمی‌کند.

العالم - ایران / سیاسی

به نقل از سازمان انرژی اتمی ایران، این سازمان اعلام کرد: در پی حملات جنایتکارانه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان، مجتمع غنی‌سازی شهید احمدی‌روشن نطنز، صبح امروز (یکم فروردین ۱۴۰۵)، مورد حمله قرار گرفت.

این اقدام، مغایر با قوانین و تعهدات بین‌المللی، از جمله معاهده NPT و سایر مقررات مرتبط با ایمنی و امنیت هسته‌ای است.

در این راستا، بررسی‌های فنی و تخصصی درباره احتمال انتشار آلودگی مواد پرتوزا، توسط مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور در محدوده این مجتمع انجام شد.

بر اساس نتایج به‌دست‌آمده، به اطلاع مردم شریف ایران می‌رساند که با توجه به تمهیدات پیش‌بینی‌شده، برنامه‌ریزی‌های قبلی و داده‌های ثبت‌شده در سامانه‌های پایش، هیچ‌گونه نشت مواد پرتوزا در این مجتمع گزارش نشده است و هیچ خطری ساکنان مناطق اطراف این پایگاه را تهدید نمی‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

کنایه سینمایی بقائی به ترامپ: هرگز به شکست اعتراف نکن!


تانکرترکرز: سه نفتکش ایرانی دیگر محاصره آمریکا را شکستند


رادان: از آغاز جنگ ۶۵۰۰ وطن‌فروش و جاسوس دستگیر شده‌اند


رسانه‌های صهیونیستی: حزب‌الله به جنگ چریکی بازگشته است


80 درصد نظامیان صهیونیست به دلیل مشکلات روانی ارتش را ترک می کنند


مصر و پاکستان بر ضرورت از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا تأکید کردند


بغداد: اجازه حمله از خاک عراق به کشوری دیگر را نمی دهیم


۸ فلسطینی در حملات اسرائیل شهید شدند


قیمت نفت باز هم رکورد 110 دلار را زد


تجاوز صهیونیست‌ها به جنوب و «بعلبک» در شرق لبنان