مقام پیشین "سی آی ای": نباید جنگ با ایران را شروع می‌کردیم ،"ما در باتلاق گیر افتادیم"

پنج‌شنبه 6 فروردين 1405
17:40
مقام پیشین "جان برنان" رئیس پیشین "سیا"سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA)؛ با انتقاد شدید از سیاست‌های دونالد ترامپ، اظهار داشت که ایالات متحده با تحریک رژیم صهیونیستی و بدون هیچ‌گونه آمادگی، وارد جنگی تمام‌عیار با ایران شده و در حال حاضر در یک "باتلاق" گرفتار شده است.

العالم - آمریکا

این مقام سابق اطلاعاتی آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری "ام‌اس‌ان‌بی‌سی" افزود: من واقعا فکر می‌کنم ما با تهاجم به ایران وارد یک باتلاق شده‌ایم، زیرا روشن است که دولت ترامپ هیچ طرح روشنی برای خروج از این وضعیت ندارد.

"برنان" با ابراز پشیمانی از آغاز جنگ علیه ایران، خاطرنشان کرد: ما هرگز نباید این جنگ را شروع می‌کردیم. اگر دولت ترامپ بخواهد جنگ را گسترش داده و از تفنگداران دریایی و نیروی زمینی استفاده کند، تعداد زیادی از نظامیان آمریکایی را در معرض خطر قرار خواهد داد.

وی همچنین با تأکید بر حفظ توانمندی های نیروهای ایرانی، هشدار داد: ما نباید اوضاع را بدتر کنیم و وضعیت را به جایی برسانیم که باز شدن تنگه هرمز به حضور نظامی ما در آن منطقه وابسته باشد، زیرا این امر ما را در برابر نیروهای ایرانی آسیب‌پذیرتر خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد


نشست پرتنش کابینه رژیم صهیونیستی برای بررسی توافق آتش‌بس در لبنان