وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود

يکشنبه 23 فروردين 1405
21:53
وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: رهبر فقید و شهیدمان حضرت آیت الله سیدعلی خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه) از هر مدعی،آریایی‌تر بود و آریایی‌تر رفتار کرد.

العالم - ایران / سیاسی

حسین سیمایی عصر امروز یکشنبه ۲۳ فروردین‌ماه در حاشیه آیین سوگ اربعین رهبر انقلاب با عنوان «امین ایران» که با حضور جمعی از هنرمندان و اهالی فرهنگ در تالار وحدت برگزار شد، در جمع خبرنگاران در خصوص اینکه پیام این برنامه برای جامعه جهانی چیست، اظهار کرد: رهبر فقید و شهیدمان حضرت آیت الله سیدعلی خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه) از هر مدعی، آریایی‌تر بود و آریایی‌تر رفتار کرد. ایشان در وطن ماند، در وطن مقاومت کرد و در دفتر کارشان به شهادت رسیدند.

وی با بیان اینکه خصلت‌های بی‌نظیری از جمله فقاهت، سیاستمداری و فرهنگ‌بانی در رهبر فقیدمان جمع شده بود، گفت: جستجو کنید و ببینید آیا رهبر دومی در دنیا پیدا می‌کنید که این سه ویژگی را با هم داشته باشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان گفت: به وجود چنین رهبری افتخار می‌کنیم و بسیار متاسفیم که جای خالی این مرد بزرگ را می‌بینیم.

0% ...

آخرین اخبار

«ویکتور  اوربان» پس از ۱۶ سال به رقیبش باخت


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم


نزدیک‌شدن شناورهای نظامی به تنگه هرمز نقض آتش‌بس است


قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد