دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود

جمعه 28 فروردين 1405
22:49
دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه «امروز هم نیروی دریایی ارتش و هم نیروی دریایی سپاه آمریکایی‌ها را در عمق اقیانوس متوقف کرده است، عنوان کرد: تا امروز به تاسی از خون شهدای عزیزمان اجازه ندادیم که ناوگان آمریکایی اعم از هواپیمابر، بالگردبر و تفنگداران آنها وارد دریای عمان شوند.

العالم - ایران

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در برنامه تلویزیونی با اشاره به عملکرد این نیرو در جریان جنگ تحمیلی سوم گفت: خدا را شکر می‌کنیم که تا امروز توانسته‌ایم به تاسی از خون شهدای عزیزمان اجازه ندهیم که ناوگان آمریکایی اعم از هواپیمابر، بالگردبر و تفنگداران آنها وارد دریای عمان شوند.
وی افزود: یک مرتبه بعد از اعلام آتش آنها خواستند که وضعیت را ارزیابی ولی با آنها برخورد شد و گورشان را گم کردند و به منطقه‌ای که حضور دارند، برگشتند. آنها قصد داشتند که حتی از تنگه هرمز عبور کنند و وارد خلیج فارس شوند. خوک زرد (ترامپ) هر موقع که از خواب بیدار می‌شود می‌گوید که من نیروی هوایی و نیروی دریایی ایران را از بین بردم و بر همین اساس نیز فکر می‌کردند که همه چی از بین رفته است، غافل از این که هستند شیرهای بیداری که با آن‌ها برخورد می‌کند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به اینکه آیا آمریکایی‌ها با تهدید منطقه را ترک کردند با اینکه مورد اصابت قرار گرفتند؟ عنوان کرد: ما اصول را البته متناسب با ادبیات آن‌ها رعایت کردیم؛ یعنی گفتیم که «این صدای بچه‌های میناب است که به شما اخطار می‌دهد؛ برگردید و از این منطقه و گورتان گم کنید»؛ گوش نکردند؛ قطعاً ما تیراندازی کردیم و پرتاب انجام دادیم؛ وقتی که دیدند ما جدی هستیم، برگشتند و با حداکثر سرعت دور شدند.
دریادار ایرانی در پاسخ به این پرسش که عقب نشینی ناو آبراهام لینکلن نیز بر همین اساس صورت گرفت؟ گفت: این ناو تاکنون چند بار سعی کرده که به سواحل ما نزدیک شود که در همه‌ی موارد با آن‌ها برخورد و با پرتاب موشک پاسخ آنها داده شد.
وی با اشاره به متوقف شدن شناورها آمریکایی توسط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران افزود: ما به جز استفاده از ظرفیت‌های موشکی از ظرفیت‌های پهپادی‌مان نیز در این جنگ استفاده کردیم والحمدلله توانستیم آمریکایی‌ها را در موقعیتی که حضور دارند، زمین گیر کنیم و اجازه ندهیم که بخواهند خللی در این منطقه ایجاد کنند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به این پرسش که آیا در جریان جنگ تحمیلی سوم آسیبی به نیروهای مسلح وارد شد؟ اظهار کرد: در درگیری بالاخره زد و خورد و آسیب هم وجود دارد.
دریادار ایرانی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ادعای رئیس جمهور آمریکا مبنی بر نابود شدن نیروی دریایی ایران تاکید کرد: ترامپ در جایی گفته که نظام را از بین برده، در جای دیگری گفته که مردم را از بین بردم و در جایی هم گفت که تمدن را از بین می‌برم؛ ما ضرب المثلی داریم که می‌گوید «آرزو بر جوانان عیب نیست». خدا را شکر می‌کنیم که امروز هم نیروی دریایی ارتش و هم نیروی دریایی سپاه آن‌ها را در عمق اقیانوس متوقف کرده است.
وی درباره ادعای ترامپ درباره محاصره کردن تنگه هرمز نیز تصریح کرد: ترامپ از عنوان «محاصره دریایی» استفاده کرده در حالی که آنچه در نظر دارند «راهزنی» و عین دزدی دریایی است؛ نکته مهمتر این است که بقیه به ما یعنی تنگه هرمز نیاز دارند و ملزومات‌شان باید تامین شود؛ در واقع اینکه رئیس جمهور آمریکا گفته [تنگه هرمز را] محاصره کرده، در واقع در ابتدا دوستان خودش را محاصره کرده است. ما محاصره نشدیم چراکه همین امروز و هر روز کشتی‌هایی که عرف رو رعایت می‌کنند و فهم بین‌المللی و گفتمان را دارند از تنگه هرمز عبور می‌کنند و خود ما هم آن‌ها را پوشش می‌دهیم و هیچ مشکلی هم برای آن‌ها پیش نمی‌آید.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه‌داد: حتی آمریکایی‌ها به کشتی‌هایی که از تنگه عبور می‌کنند، اخطار می‌دهند اما آن کشتی‌های تجاری حرف‌شان را گوش نمی‌دهند و مسیرشان را ادامه می‌دهند. ما که با دنیا جنگ نداریم بلکه با ۲ رژیم منحوس جنگ داریم و به آن‌ها اجازه عبور نمی‌دهیم. مردم بدانند که استفاده از عناوینی نظیر محاصره دریایی، بازی با کلمات است و با این هدف طرح می‌شود که نگرانی ایجاد کند.
دریادار ایرانی در پایان گفت: من همیشه به این قائل بودم که دشمنان در مقابل ما زانو خواهند زد و امروز می‌بینیم که آن‌ها زانو زدند.

0% ...

آخرین اخبار

در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد