دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران

سه شنبه 15 ارديبهشت 1405
14:09
دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران عامل انتشار اطلاعات مربوط به ایست‌های بازرسی تهران توسط پلیس فاتب شناسایی و دستگیر شد.

العالم - ایران

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: با تلاش تیم‌های عملیاتی و اطلاعاتی فاتب، فردی که اطلاعات مربوط به نقاط ایست‌ بازرسی در شمال تهران را جمع‌آوری و در شبکه‌های معاند منتشر می‌کرد، شناسایی و دستگیر شد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد متهم اطلاعات مذکور را پیش از انتشار در گروهی تلگرامی جمع‌آوری می‌کرد و در اختیار ادمین یک شبکه جاسوسی قرار می‌داد. وی در جریان تحقیقات اذعان داشته است که حدود یک سال پیش به عضویت گروهی با پوشش «گزارش وضعیت راه‌ها» درآمده است، اما با آغاز ناآرامی‌ها، ادمین گروه از او خواسته است موقعیت ایست‌های بازرسی را ارسال کند و این اطلاعات نهایتاً در شبکه‌های معاند منتشر شده است.

پلیس تأکید کرد: سازمان‌های جاسوسی دشمن از ظرفیت‌های فضای مجازی برای جذب افراد و سوءاستفاده از آنان بهره می‌برند؛ ازاین‌رو هم‌وطنان باید هوشیار باشند و با اراده‌ای قوی، کنار وطن خود برای حفظ امنیت و آرامش جامعه ایستادگی کنند.

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ همچنین از شهروندان خواست هرگونه اقدام مشکوک در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را سریعاً به پلیس گزارش دهند.

0% ...

آخرین اخبار

فارن افرز: ابهام راهبردی در سیاست‌های دولت ترامپ، عامل اصلی شکست دیپلماسی با تهران است


گام ایران برای اتصال شرق و غرب؛ کریدور هرات ـ مزارشریف کلید خورد


تجلی اقتدار اربعین؛ همکاری بی‌دریغ ملت و دولت عراق در مسیر زائران


مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی


عراقچی: وزارت خارجه با تکیه بر رهنمودهای رهبر انقلاب، منافع عالیه کشور را پیگیری می‌کند


تکذیب تخلیه شهر‌ها و تعطیلی اداره‌ها در هرمزگان


گزارش العالم از همگامی صنعت پست کشور با اقتصاد دیجیتال+فیلم


روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


بحران ناشی از کاهش بی‌سابقه سطح رودخانه‌ها در اروپا/ بروکسل نشست اضطراری تشکیل می‌دهد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"