شلیک موشک از لبنان به شمال فلسطین اشغالی

جمعه 8 خرداد 1405
11:22
شلیک موشک از لبنان به شمال فلسطین اشغالی منابع عبری از فعال شدن آژیر هشدار در الجلیل در پی حمله موشکی از خاک لبنان به شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

العالم - لبنان

منابع عبری امروز جمعه از فعال شدن آژیر هشدار در «مسکاف عام» در جلیل اعلی در پی حمله موشکی از خاک لبنان به شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

جبهه داخلی رژیم صهیونیستی از فعال شدن صدای آژیر در «مرگلیوت» در الجلیل در پی نفوذ پهپاد از خاک لبنان به این منطقه خبر داد.

در حالی که حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به خاک لبنان ادامه دارد، حزب الله لبنان اعلام کرده است که در پاسخ به نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی، حملات به غیرنظامیان و تخریب خانه‌ها و روستاهای جنوب لبنان علمیات‌هایی را علیه نظامیان، تجهیزات و پایگاه‌های ارتش صهیونیستی انجام داده است.

حزب‌الله لبنان اعلام کرد نیروهای این جنبش در ادامه عملیات‌های خود علیه ارتش اسرائیل، طی روز پنج‌شنبه 19 عملیات مختلف را در مناطق جنوبی لبنان و مواضع و تجمعات نیروهای اسرائیلی انجام داده‌اند.

بر اساس بیانیه‌های منتشرشده، رزمندگان حزب‌الله چندین تجمع نیروها و خودروهای زرهی ارتش اسرائیل را در مناطق القصیر، العدیسه، زوطر شرقیه، القنطره، رشاف، البیاضه، شمع، یحمر الشقیف و موقع المالکیه هدف قرار دادند. این حملات با استفاده از راکت، گلوله‌های توپخانه‌ای، پهپادهای انتحاری و موشک‌های سنگین انجام شده است.

حزب‌الله همچنین اعلام کرد یک ساختمان محل استقرار فرماندهی یگان زرهی ارتش اسرائیل در زوطر شرقیه را با «موشک سنگین» هدف قرار داده است. در همین منطقه نیز دو تانک مرکاوا با پهپادهای انتحاری «ابابیل» هدف قرار گرفتند و به گفته حزب‌الله، این حملات با اصابت مستقیم همراه بوده است.

در یکی دیگر از عملیات‌ها، یک خودروی زرهی «نمیر» در القنطره با پهپاد انتحاری ابابیل هدف قرار گرفت. همچنین موضع تازه‌تأسیس «بلاط» نیز با یک موشک ویژه هدف حمله قرار گرفت.

در مجموع، بخش عمده عملیات‌های حزب‌الله علیه تجمع نظامیان و خودروهای ارتش اسرائیل انجام شد؛ به‌طوری که دست‌کم 12 مورد از حملات مستقیماً مراکز تجمع نیروها و تجهیزات نظامی اسرائیل را هدف قرار داده است. این عملیات‌ها با ترکیبی از حملات موشکی، توپخانه‌ای و پهپادی صورت گرفت.

2 تانک مرکاوا نیز هدف اصابت ریزپرنده‌های انتحاری حزب‌الله قرار گرفته است.

حزب‌الله در پایان تأکید کرد که مقاومت اسلامی خود را متعهد به دفاع از لبنان و مردم این کشور می‌داند و تا زمانی که حملات و «تجاوزات» اسرائیل ادامه داشته باشد، به عملیات‌های خود ادامه خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا


هشدار نسبت به سوء استفاده انتخاباتی وزیر نتانیاهو از پلیس


یمن: اتحادیه اروپا تحت نفوذ جریان‌های صهیونیستی است


«حنظله» مرکز «پشتیبانی از قربانیان هولوکاست» را هک کرد


زخمی شدن ۶ صهیونیست در حمله پهپادی حزب الله به اراضی اشغالی+ فیلم


رایزنی سران عربستان و فرانسه درباره تلاش‌های دیپلماتیک در منطقه


پزشکیان بر تقویت تاب‌آوری ملی و مشارکت عمومی در تداوم اداره کشور تاکید کرد