واکنش غریب‌آبادی به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به نهادهای بین المللی

شنبه 9 خرداد 1405
07:17
واکنش غریب‌آبادی به اقدام رژیم صهیونیستی در حمله به نهادهای بین المللی معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس نوشت: رژیم اسرائیل به‌جای پاسخ‌گویی به درج نهادهای وابسته به آن در فهرست سازمان ملل درباره خشونت جنسی در مخاصمات، دبیرکل سازمان ملل را هدف مجازات قرار داده که نشانه‌ای از همان الگوی خطرناک فرار از پاسخگویی با حمله به نهادهای بین‌المللی است.

العالم - ایران - سیاسی

کاظم غریب‌آبادی در این پست نوشت: در غزه و لبنان نیز آتش‌بس برای رژیم اشغالگر به توقف خشونت نینجامیده و به کشتار، بمباران، نقض حاکمیت و جابه‌جایی اجباری ادامه داده است.

در ادامه این پست آمده است: خشونت جنسی در مخاصمات، هدف‌گیری غیرنظامیان و نقض آتش‌بس باید در چارچوب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و مسئولیت بین‌المللی پیگیری شوند. مصونیت رژیم اشغالگر باید پایان یابد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد