عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی

سه شنبه 2 تير 1405
10:40
عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ساخت داخل در بندر شهید رجایی، گام مهم دیگری در تقویت ناوگان تجاری کشور و توسعه صادرات غیرنفتی با تکیه بر توانمندی‌های بومی برداشته شد.

العالم - اقتصادی

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی با ظرفیت ۲۸۰۰ کانتینر در بندر شهید رجایی خبر داد.

حسین عباس‌نژاد با بیان اینکه این کشتی عملیات بارگیری ۱۳۰۰ کانتینر کالای صادراتی را در دستور کار دارد، اظهار داشت: پس از دوران محدودیت‌های تحمیلی بر ناوگان دریایی کشور، ورود کشتی‌های ساخت داخل به چرخه عملیاتی، نقش بسزایی در ارتقای توان صادراتی و کاهش وابستگی به ناوگان خارجی ایفا می‌کند.

این کشتی قرار است پس از اتمام بارگیری، محموله‌های تجاری ایران را به مقاصد هدف در بازارهای بین‌المللی برساند.

0% ...

آخرین اخبار

زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد


وزارت اطلاعات: انتقام خون قائد شهید و شهدای مظلوم را خواهیم گرفت


روایت شبکه فرانسوی از «نمایش قدرت ایران» در بدرقه رهبر شهید


هشدار غریب‌آبادی: هرگونه ماجراجویی نظامی در تنگه هرمز پیامد خواهد داشت


حضور مدودف در ایران برای وداع با رهبر شهید


ادای احترام هیئت‌هایی از روسیه و چین به رهبر شهید ایران+فیلم


نماهنگ | ابراز علاقه مردم به رهبر شهید و ابراز علاقه رهبر شهید به مردم


نماهنگ | اگر به فلسطین کمک نکنید ...


نماهنگ | ای ایران خدایی


در سوگ امت و تشییع ماه؛ وداع با رهبری فراملی، شهید امام خامنه‌ای (ره)