ارتش اقدام پارلمان انگلیس در «تروریستی» خواندن سپاه را محکوم کرد

چهارشنبه 24 تير 1405
14:18
ارتش اقدام پارلمان انگلیس در «تروریستی» خواندن سپاه را محکوم کرد روابط عمومی ارتش، اقدام پارلمان بریتانیا مبنی بر «تروریستی» خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم و این اقدام را نشانه دیگری از خباثت این کشور، توصیف کرد.

العالم - ایران

روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای با اشاره به اقدام جدید پارلمان بریتانیا در اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نیرویی «تروریستی»، این سازمان نظامی را، بزرگترین سازمان ضد تروریسم در جهان خواند و برهمدلی و همراهی ارتش با سپاه در مقابله با تهدیدات خارجی و متجاوزان، تاکید کرد.
متن بیانیه ارتش جمهوری اسلامی ایران به شرح زیر است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
«إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذِینَ یُقاتِلُونَ فِی سَبِیلِهِ صَفًّا کَأَنَّهُمْ بُنْیانٌ مَرْصُوصٌ»
اقدام اخیر پارلمان بریتانیا در «تروریستی» خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یکی از بزرگترین نیروهای ضد تروریسم جهان، ناشی از خباثت، دورویی و استانداردهای دوگانه مقامات بریتانیایی در مقابله با پدیده شوم تروریست در جهان است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، همواره در خط مقدم مبارزه با تروریسم قرار داشته و سوابق تاریخی این سازمان، در مبارزه با تروریسم در منطقه غرب آسیا و حفاظت از امنیت ملی و منطقه‌ای ایران، گواهی روشن بر تلاش‌های بی‌وقفه و فداکارانه پاسداران و کارکنان این نیرو است.
سپاه پاسداران نه تنها در نقش یک نیروی نظامی، بلکه به عنوان نیرویی اجتماعی و فرهنگی، در طول سال‌ها، خدمات ارزنده‌ای به ملت ایران و کشورهای همسایه ارائه کرده و همواره یاوران مسلمانان و مستضعفان بوده است. اقدامات نابخردانه‌ای از جنس پارلمان بریتانیا در شرایطی صورت می‌گیرد که استعمار پیر انگلستان، سابقه سیاه و طولانی در ایجاد تفرقه، فرقه سازی و حمایت از تروریسم در منطقه غرب آسیا دارد و رژیم صهیونیستی در کنار دولت‌های اروپایی و آمریکا، نه تنها بزرگترین حامیان تروریست در جهان به شمار می‌روند بلکه با حمایت از گروهک‌های تروریستی در منطقه، در جهت تحقق اهداف شوم خویش، گام برداشته‌اند.
روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ضمن محکومیت اقدام اخیر پارلمان بریتانیا علیه نیروهای خدوم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بر همدلی ارتش و سپاه، تحت فرامین فرماندهی معظم کل قوا، در مقابله با تهدیدات، مخاطرات و تجاوزات دشمنان قسم خورده ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرده و برای همرزمان خویش در سپاه، توفیقات روزافزون از محضر حضرت حق را خواستار است.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد