با نزدیک شدن موعد خروج نیروهای آمریکایی؛

تشدید خشونتها در بغداد

دوشنبه 19 ارديبهشت 1390
09:53
تشدید خشونتها در بغداد با نزديک شدن موعد خروج نيروهاي اشغالگر آمريکايي از خاک عراق، اقدامات خشونت آميز و حمله به مراکز امنتيتي عراقي شدت بيشتري گرفته است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شکبه العالم، در درگيري نيروهاي امنيتي عراق با شبه نظاميان "دولت اسلامي عراق" که منجر به پايان اشغال 7 ساعته ساختمان مبارزه با تروريسم وزارت کشور عراق از سوي شبه نظاميان شد، 11 فرد مهاجم و 11 نيروي پليس کشته شدند.

فرمانده عمليات بغداد اعلام کرد: در اين درگيري 7 نفر از نيروهاي مبارزه با تروريسم و جنايات سازمان يافته از جمله سرتيپ مؤيد صالح، رییس اداره مبارزه با تروريسم کراده و افسر ديگري با درجه سرهنگ 2 که نام وي اعلام نشده، کشته شدند.

در این درگیری ها 11 متهم به شرکت در حمله به کليساي نجات از جمله "حذيفه بطاوي" معروف به "والي بغداد" نيز کشته شدند.

از سوی دیگر وزارت کشور عراق اعلام کرد بر اثر انفجار يک بمب در سرويس جابجايي کارمندان، وزارت ارتباطات در منطقه الدوره در جنوب بغداد، 4 نفر زخمي شدند.

 اين وزارتخانه همچنين اعلام کرد: بمب ديگري نيز در مسير يک خودروي وابسته به شهرداري منطقه الدوره منفجر شد که در نتيجه آن راننده کشته و خودرو منهدم شد.

با نزديک شدن زمان خروج نيروهاي آمريکايي در پايان سال جاري ميلادي، بمب گذاري ها و ترور افراد افزایش شدیدی داشته است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو